Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1000mora-daleko

Marketing

*** ToM… ImA Li DrEdOvE iLi Ne? ***

Hi!
My name is Nemanja and I am changing the world one sequin at a time!
Transmission Neckyvision!

Da, da… Konacno sam napisao novi post… ( i izvinjavam se na proslom.. nisam bio bas najsvesniji kada sam ga pisao (@_@) )… Hvala svima na cestitkama za rodjendan i sto mi je dosta vas cestitalo i preko svog bloga! Hvala svim mojim prijateljima koji su mi 15. april ucinili najlepsim danom u zivotu. (^_^)
U skolu sam dosao u majici sa mojim likom! Anita, drugarica iz Mostara, mi je poklonila to za rodjendan i svi su se odusevili. A ja sam se zezao da se takve majice u Mostaru prodaju! Ja mislim da samo ja i Paris Hilton mozemo da nosimo majice sa svojim likom… (-O-)
Ako neko zeli da poruci majicu broj je +3816456814… Eto fale dva broja… (~_^)
I jos samo da pomenem jednu stvar vezanu za rodjendan. Ne znam da li sam vam pominjao, ali ja sam napisao knjigu. Zove se “Srce na krilima leptira”. Prica govori o naizgled nemogucoj ljubavi izmedju decka ( koji je emo ) i devojke ( koja je fenserka, sminkerka ). Uglavnom, sestra i zet su mi to poslali ukoriceno i odstampano kao pravu knjigu. Malo mi je falilo da zaplacem… Hvala svima!!!! *(^O^)*

Znam da vec odavno cekate post o zavrsetku analize DVD-a “Caught On Camera Future” ali to u sledecem postu. Red je da ispratim ova nova dogadjanja vezana za Tokio Hotel.

*** ToM… ImA Li DrEdOvE iLi Ne? ***

Ponovo je uslikan ispred studija. Meni je decka vec malo zao. Fanovi kampuju ispred studija vec mesecima, ne daju im mira. I nakon greske koju je Bill napravio ( kada su mu uslikali dredove pre vremena ), Tom se opametio. Na glavi nosi nesto nalik na turban, znate ono sto nose Turci. (OwO) Tako da se ne vidi da li je osisao dredove, ali mnogi tvrde da se ofarbao u crno. Izgleda da Bill i Tom menjaju uloge… Otkad ih slusam govorim da sanjam o naslovnoj strani Bravo-a na kojoj ce se Bill pojaviti u Tomovom, a Tom u Billovom izdanju. Ne mislim ja ( kao dosta njih ) da jedan drugog kopiraju. Jednostavno su zeljni promena. ( a ja idem u korak sa njima… (n_n) ) Ja ne sumnjam da ce Tom izgledati dobro kako god da se osisa, jer njegov izgled nije u frizuri. Ne znam tacno sta devojke vide na momcima, ali ja mislim da je najvaznija stvar stav. Tom se ponasa kao da su sve devojke sveta njegove, zato ga i devojke tako posmatraju. Bill se ponasa kao devojka i zato ga svi tako gledaju. Kod nas u Bravo-u je izaslo nesto da se Bill pretvara u zensko. Izvini, molim te, a kada je to Bill bio muzevan. Od kada su na sceni 1000 puta se pojavio u zenskoj odeci, nasminkan. Nek mi neko nadje jednu sliku gde izgleda kao musko. Ali, upravo u tome i jeste ta Billova harizma. U tome sto nije kao drugi. U tome sto se ne boji da bude drugaciji. Odluta ja malo od teme. Uglavnom, evo ih Tomove slike. Meni je od frizure mnogo interesantnija odeca. Konacno se obukao normalno. I nisam bas fan hip-hop odece ( mada mi je milion Tomovih stvari super ), ali sada je nadmasio sam sebe. Nikad nije nosio nista uze, jos i ova marama. Savrseno! Dosta vas je raspravljalo da li je ovo Bill ili Tom. Kakva glupost.
Prva stvar: stav tela!
Druga stvar: sat!
Treca stvar: ruke!
Ja sam ekspert za njih i razlikujem ih bolje od majke rodjene. Simone, tschuldigung! (ń_ń) Znam sta bi Bill obukao, a sta ne. I ruke su im totalno drugacije. Znaci, Tom 100%.
Sveopsti utisak: Obozavam ih! I ne mogu da docekam omot novog CD-a. Sa svim ovim cudima na glavi. A mogu se u zivot kladiti da ce se Bill obuci kao Indijanac!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


ToM iMa NoVoG bRaTa BLiZaNcA…

Izgleda da je ovih dana popularno udarati pripadnice neznijeg pola. Da, da… Vec poznatom po svojoj “neznosti” Chrisu Brownu se pridruzio ni manje ni vise nego sam Tom Kaulitz!
Kao sto sam vec pomenuo, on je vec na ivici zivaca zbog fanova ( ako se oni mogu tako nazvati ) koji kampuju ispred studija kako bi ih uslikali i jos malo im unistavali zivot. Tom je vec imao jedan ispad tokom koga se svadjao sa fanovima i nije zeleo da im potpise autogram. To je samo prica tih devojaka, tako da nisam siguran koliko se tome moze verovati. Ipak, u pitanju su TH fanovi, a vecina ih je… Ostajem bez komentara. Toliko sam se gluposti i lazi naslusao od nazovi fanova da to nije moguce. Ali, ne zelim sad o tome.
Zelim da vas u ovoj nadopuni posta obavestim o vestima koje kruze i da sa vama podelim svoje misljenje.
Na jednoj hamburskoj benzinskoj pumpi je 21-godisnja devojka prisla Tomu i zamolila ga za autogram. On je samo otvorio prozor na svojim kolima i pogodio je cigarom. Ona je podigla tu istu cigaru i ugasila mu je na kola. Tom je potom izasao i udario ju je.
Dosada je bilo milijardu ovakvih prica, pa u pocetku nisam verovao, ali o ozbiljnosti situacije govori podatak da je sve ovo bilo na RTL-u. Tom se jos uvek nije oglasio povodom ovoga tako da ni u sta nisam siguran. Ako je sve ovo tacno ne opravdavam ga, ali ga donekle i razumem. Pritisak koji se na njih vrsi je neverovatan, tako da bih ja na njihovom mestu pobio ceo svet.
Ali, jedna ( i jadna ) Rihanna je dovoljna… xixi
Jedva cekam rasplet ove price… Za kraj vam ostavljam nesto spektakularno… Znam da ste vec navikli od mene na nesto posebno, pa vas necu izneveriti ni ovaj put… Ostavljam vam snimak sa jedne srpske televizije Pink o ovome!!!!! Da, da… Zvuk je malo los, ali nema veze…
Uzivajte… I ako kopirate stavite link do moga bloga…




Original Video - More videos at TinyPic

Toliko od mene…
Citamo se uskoro… Izvinjavam se ako nekom nisam odgovorio na komentar. Ali, u totalnoj sam guzvi ovih dana. Obecavam novi post za 2-3 dana. Ovo je samo zagrevanje. Sad sam na raspustu 10 dana, pa cu imati vremena da pisem.

*** sTiH zA KrAj ***

Hteo sam da zna da nisam ko drugi.
Mastao sam tad kako me ljubi…
I da joj naslikam nebo ili napisem stih
ali ja sam bio samo jedan od njih
te noci kad smo se potukli zbog nje…


Sa svim svojim otkacenim mislima, leptirovima, tajanstvenim pogledima
vas pozdravlja Vas Necky, Prinz der Finsternis


(^_^)/~~







Post je objavljen 17.04.2009. u 14:36 sati.