Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnnyq

Marketing

Postuskršnji post

Sretan Uskrs svima s malo zakašnjenja, ali obzirom da sam ja i danas reciklirala uskršnju menzu čini mi se kao ne tako veliki gaf čestitati blagdan 3 dana kasnije.
Moram priznati da je ove godine bilo vrlo veselo. Bili smo kod moje bake i djeda u Runovićima, i naravno da je cijelo selo vidjelo zeta yeszubo rofl Mali je farbao jaja, ložio vatru, rezao pršut i točio vino kao veliki wink Svi su zaključili da je muž i pol zubo Čak se jednu večer i malo zapio pa smo umirali od smijeha na krevetu što je, fala bogu, dokumentirano.
Kad dođem doma nabaciti ću i slike sa modrog i Crvenog jezera. Lijepo nas je vrijeme poslužilo za vikend tako da smo zbilja uživali u izletu.
Imotski je priča za sebe. Imala sam osjećaj da se za Uskrs slilo dolje svakojakog življa, što gastarbajterskog, što raseljenika iz Zagreba i Osijeka, uglavnom djeca "slavne" generacije koja je 60-70ih otišla trbuhom za kruhom ili potražiti bolji, akademski ili naprosto novi život. Proći autom kroz grad prijepodne bila je greška koju posve sigurno nećemo više ponoviti. I dok sam se ja onako plavokosa i plavooka odskakala, I. se uklopio savršeno. Čak je uspio proizvesti neku svoju specifičnu verziju zagrebačko-imotskog slenga. Naprosto neodoljivo, pogotovo kad krene pričati sa prodavačicama cool
I pojela sam jedan od najboljih sladoleda u životu. Odlučila sam da je novi favorit zelena jabuka njami

Ozirom da dugo nismo ništa pisali, bolje da se ne raspišem previše. Zna to naškoditi zubo zubo rofl rofl

Post je objavljen 15.04.2009. u 15:31 sati.