Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samica

Marketing

UMRI JEBAVAJUĆ


Image Hosted by ImageShack.us


Dragi moj lipi svitu

ev prošo nam i Uskrs, prošlo farbanje jajaca i tucanje. Ta ni no na koje ste već pomislili. Ne tuca se nako sam o Uskrsu no priko cile godine. A i jajca se farbaju priko cile godine, ta mjesečno ako ko oće, ako volji crvena jajca. Iznajedali smose šunke i kulina, najeli rena i bilog mladog luka. Bijo ja na Uskrs u crkve med muškima, a pridamnom stojali Marka i Đura. Kad u njeko doba zasmrdi toliko da sam moro izić iz crkve. Jedan o nji je prdnijo ali ni naglas nego kako mi to kažemo fušnijo. Ta kaki bojni otrov vo je gore od tog. Znate vi šta to znači kadse za froštuk najedeš šunke, kulina i slanine i mladog bilog luka. I ako potlja tog popiješ pivo, onda naj kraj tebe od tog smrada mora spast u nesvist.

Svašta se svitu moj desilo vi zadnji dana. Ta svašta sam ja i čuo i probo. Al dase jebavaju u autu i to u vožnje to još nisam čuo. Jesam ja jebavo u kola. Kad idemo nastan a ja metnem federsic i kad iziđemo izvan sela onda snaša sjedne u krilo. Konji su inako sami znali doć nastan. Čitam kako su njege uvatili momka i oduzeli mu dozvolu, jer mu je dok je vozijo brže no je smijo, u krilu svjedila cura i prcali se a policija i slikala. E pa zbilja svašta. Eto njega će ta jebačina skupo koštat, al ko jebe najebe.

Onda ope čitam kakoj u Njemačkoj cura umrla dok se jebavala s momkom. Kažu da ju je on gušijo dabi joj bilo draže al je valda jako stisnijo i ugušijo ju a onda sebi metnijo najlonsku kesu naglavu i ugušijo se i on. Imal svitu moj ljepše smrti. Umrt u jebačine. Ja sam siguran da nema. Blago njima!

Image Hosted by ImageShack.us


Nego mene je nješta svitu moj lipi jako zabrinilo. Kažu njaki stručnjaci, ta valda oni znaje da muški prije umjeraju od ženski jer svaki doba kad svrše potroše životne energije pa se eto prije reda istroše. Eto viditel vi žene šta vi od nas činite. Lakoj vama. Lezi i raširi noge pa nek baja radi. Vama se nemora ništa dizat. Čak vam drugi i noge digne. I eto rad svi ti napora mi se trošimo i prije umjeramo.

Image Hosted by ImageShack.us

Vu sam sliku uzeo od baje Korova iz Sikerevaca. Zar ni prava. Nisam ga pito al fala mu!

Ta znam ja daćete već pomislit da sam odlučijo više ne jabavat kakobi duže živijo. Oću kurac!Ta kakibi ja Šokac bijo. Jebeš život bez jebačine. Jaću vako i dalje pa doka ide. A zafaljujuć tim kojekakim pilulama moremo jebavat i kad ostarimo. A najvolijo bi kad bi tako star sa osamdeset il devedeset godina umro jebavajuć eto ko ni u Njemačkoj.

Živi vi men i veseli bili


Post je objavljen 15.04.2009. u 13:40 sati.