Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/berinidnevnici

Marketing

Lagano buđenje

Image and video hosting by TinyPic
Ovo mi je samo za uljepšat post...

Jutros mi je opet presudio, jučerašnji grah s kobasicama. Morat ću danas u hitnu nabavu mekših čmarnih ubruščića. Minimalno četveroslojnih. Neka mi je tako, kad sam proždrljiva svinja, koja se jednostavno mora prežderavat, u tolikoj mjeri, da želudac želi samoinicijativno napustiti tijelo. Svaki puta kažem: Nikad više, dok se previjam, preznojavajući se na daski.

Otišao sam se prozračiti, zajedno s psetom. Kako smo se spuštali dolje, ova ispod mene se već vračala s jutarnjeg obilaska kontejnera, noseć punu vreču plastičnih i staklenih flaša. To se zove volja, ustat u pet ujutro i roštat po kontejnerima. Danas je to jedan od izvora zarade, a radnici sve češće izrađuju sofisticirana pomagala za prekopavanje, u obliku drvenog štapa s četiri čavla.

Kad sam već kod hodnika, mogu reći da ne znam koj kurac plaćamo čišćenje jer prvenstveno sve zaudara po nekoj crkotini. Smradu pridonose i divni susjedi, koji uredno svoje smeće ostavljaju pred vratima. Bitno je da njima ne vonja u stanu. Samo čekam kad će počet ostavljat govanca i ova kaj ima malu posranku, koja ti tu i tam razjebe sladak san s dvije tri plavuše u Jacuzziju.

Ajd da ne jamram toliko, bar nema gužve po prometalima, jer su sva mila dječica po seocime, moru, kod bake itd. Ili ti kako sam pročital, tu na jednom blogu: Za praznike su zagrepčani konačno otišli doma.


Post je objavljen 15.04.2009. u 08:14 sati.