Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/film

Marketing

Talent Worskhop JFF-a

Iza nas je podosta festivala i sad je nastupio svojevrsni vakum do prvih slijedećih festivala u svibnju mjesecu, no predradnje za neke od festivala ili hibrida između festivala i revija ne posustaju već su u samom zenitu. Tako među ostalima treba istaknuti najavu radionice budućih filmskih talenata Jewish film festivala.
Osobno ne mogu naći veću čast i prilike do one da vas na ovakvom jednom događaju (JFF-u) ima priliku podučavati dvostruki oscarovac Branko Lustig i jedna izuzetno ugledna talijanska scenaristica Heidrun Schleef (surađivala je slijedećim talijanskim režiserima: Mimmom Caloprestijem, Nannijem Morettijem, Robertom Torreom, Micheleom Soavijom, Gabrielom Muccinijem i Micheleom Placidom i dr.)

Dakle prijave su produžene za Talent Worskhop do 26. Travnja 2009. Sama filmska radionica s uglednim filmskim djelatnicima iz zemlje i inozemstva održat će se u sklopu Trećeg festivala suvremenog židovskog filma, od 21. do 28. svibnja 2009. u Zagrebu. Direkcija festivala poručuje da se prijave svi zaineteresirani filmski amateri i studenti filma i to na web stranicama festivala.
Kao rezultat školovanja ovih sretnih odabranika biti će stvaranje njihova zajedničkog kratkometražnog uratka.

Požurite se i prijavite se na ovu školu.

Post je objavljen 14.04.2009. u 14:25 sati.