Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/udrugemiljevci

Marketing

MILJEVČANI NA VRHU!!!!!- NAJBOLJI U BASKETU- DRNIŠ 2009.

Održan turnir "SPORTOM PROTIV OVISNOSTI"




Mladež HDZ-a Grada Drniša i G.O. HDZ-a Grada Drniša organizirali su 03. i 04. travnja 2009. godine turnir u basketu pod nazivom „SPORTOM PROTIV OVISNOSTI“. Na turniru su sudjelovala 64 člana gradskih organizacije HDZ-a gradova Drniša, Knina i Šibenika te općinskih organizacija HDZ-a općina Promina, Ružić i Unešić. Među uzvanicima su se našli čelnici HDZ-a županije Šibensko-kninske. Predsjednik Ž.O. HDZ-a i saborski zastupnik Ante Kulušić, potpredsjednik Ž.O. HDZ-a i župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk te tajnik Ž.O. HDZ-a i član Središnjeg odbora HDZ-a Novica Ljubičić.
Prilikom otvaranja turnira posjetiteljima se obratio predsjednik G.O. HDZ-a Grada Drniša, mr.sc. Josip Begonja riječima da je ovisnost među mladima veliki društveni problem u svim sredinama, a poglavito u malim sredinama i to mladima u dobi od 14. do 18. godine. Ovim turnirom namjera je još jednom skrenuti pozornost na problem koji nije prisutan samo u Drnišu, ali ipak on je tu među nama, među našim mladima i ako samo jedan član naše zajednice prestane biti ovisnik, smatrat ćemo ovu našu akciju uspješnom-istaknuo je Begonja.




U finalnom susretu sastale su se ekipe T.O. HDZ-a Miljevaca koje su podijelile 1. i 2. mjesto, dok je 3. mjesto zauzela ekipa G.O. HDZ-a Šibenika. Nagrade najuspješnijima podijeli su predsjednik Ž.O. HDZ-a Šibensko-kninske županije i saborski zastupnik Ante Kulušić za osvojeno 1. mjesto, župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk za osvojeno 2. mjesto te predsjednik G.O. HDZ-a Grada Drniša mr.sc. Josip Begonja za osvojeno 3. mjesto.




<strong>Pobjednici turnira „SPORTOM PROTIV OVISNOSTI“ su članovi HDZ-a s područja miljevačkih sela u sastavu: Mario Galić, Mate Dević, Jakov Bačić, Matija Ćevid i Hrvoje Kulušić.
Drugo mjesto opet miljevčani u sastavu: Hrvoje Galić, Ante Dželalija, Ivan Galić, Andrija Kulušić i Ante Pletikosa!




Izvor: G.O. HDZ-a Drniš

Post je objavljen 14.04.2009. u 10:20 sati.