Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/everybodysfool14

Marketing

i beLiEvE iN tHis LovE.

Opet sam sjebala. Da, al ovaj put nažalost.
Moj život se odvijao poput *Kako sjebati muškarca u mjesec dana*
a ne *Kako biti napokon sretna s muškarcem iz snova*.
sve je krenulo nizbrdo. Iako je u meni gorila čežnja za njime, da napokon uživam u njegovim
poljupcima; napokon slušam kako priča... mržnja prema postupcima muškaraca 21. stoljeća je prevladala. A ja joj se nisam oduprijela. Mrzim sebe, a volim njega. Opet opreke, kontrasti
koji se sukobljavaju u dubini moje duše. i ne daju mi mira. mislila sam da sama mogu kroz sve,
graditi vlastitu karijeru, da ne trebam nikog uz sebe. Jer kažu, a i znam iz vlastitog iskustva... NA KRAJU OSTAJEŠ SAM.

sorry:'( Pictures, Images and Photos
Ali nije to. Trebaš osobu, čvrsti oslonac koji će i kad drugi ne budu marili biti tu da te podrži, da se ponosi tobom. Ja sam imala njega, i izgubila sam ga. Nisam bila svjesna on je bio moja bolja polovica, moj ponos, moja snaga. On je bio osoba koja me na kraju napornog dana razveselio porukom.. običnom porukom. on je bio smisao. i kad bi rekla da mi nije žao, lagala bih. nedostaje mi to sve. naši razgovori koji nisu bili dubokoumni.. ali voljela sam razgovarat s njime. Voljela sam kada se ponašao poput moga oca, ozbiljan, kada mi je govorio da ne mogu tako, da griješim, da se ponašam poput djeteta. Smijala sam se njegovom izrazu lica, a duboko u sebi znala sam da ima pravo. i imao je. ponašala sam se prema njemu odvratno. i sramim se toga. i opet griješna , za njegov oprost molim, a dobro znam težinu svoga grijeha. ni sama si ne mogu oprostit.

I really hate this part right here.

Post je objavljen 12.04.2009. u 20:30 sati.