Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svashtainishta

Marketing

"Savez za Europu" i "Savez za Hrvatsku"

Savez za Europu je osnovan na inicijativu sdp -a i u njemu su se našle sve parlamentarne stranke koje su se složile da je EU od posebnog interesa za Hrvatsku i dogovorili su se da jedni drugima neće praviti probleme oko ulaska u EU.

A zašto tadašnja oporba nije 90-ih inicirala "Savez za Hrvatsku" ? Zar neovisnost i samostalnost i teritorijalna cjelovitost Hrvatske nisu bili najveći interes hrvatskog naroda? Zar nije trebalo jedinstvo kad se Hrvatska branila?

Nažlost 90-ih ,oporbi tako nešto nije padalo na pamet. Tada vojni porazi nisu bili vojni porazi ,nego "izdaje ,prodaje ,trgovina" ,tada najteži mogući udarci na naše gospodarstvo ,koji bi bacili na koljena i puno bogatije države - nisu ni okrznuli Hrvatsku - nego nas je osiromašila pljačka "200 Tuđmanovih obitelji" ,tada je ultra desnica (koja se ponosila svojim ustaštvom) koalirala s ljevicom (koja je u ključnim trenutcima za Hrvatsku bježala iz Sabornice) sve kako bi se srušila najjača stranka i kako bi oni došli na vlast (nisu marili što je Hrvatska i tada još uvijek bila okupirana)...

Kad se stvarala Hrvatska onda se podmetalo na svakom uglu ,izmišljalo ,igralo prljavo ,nedemokratski i nepristojno...

Izgleda da je pogotovo hrvatskoj "ljevici" ,a i djelu desnice ,sve važnije od same Hrvatske

Post je objavljen 10.04.2009. u 13:58 sati.