Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bookie

Marketing

Amo probat

Slavia-K.Vary...Tip 1...2,00 (3-2) thumbup

Cibona-S.Brod+34,5...Tip 1...1,85 (99-67...a bilo je 99-64) blabla
Bryan/Bryan-Blake/Fish...2-0...Tip 2...2,15 (7-5 6-7 10-4) thumbup
Nisu mi hokej i basket specijalnost,prvenstveno radi manjka informacija o sastavima momčadi i izjavama trenera. Ipak,mislim da ovo valja probat. Za to imam svoje razloge,a oni su da Slavia ako danas izgubi izgubila je prvenstvo,a mislim da nezasluženo gube 1-3. Prvu su doduše u gostima izgubili 4-1,ali se onda osvetili,napravili taj mini bejk i dobili u gostima čak 5-1. Onda su imali dvi utakmice doma,prvu izgubili nakon produžetaka na penale,a drugu 4-6. Sada jednostavno moraju pobjediti tu treću da ostanu u igri kad budu išli na uzvrat. Nebih sad to možda ni igrao da Slavia nije imala identičnu situaciju u prvom kolu doigravanja sa Vitkovicama,gubila je 3-1,onda doma dobila 4-2 (za smanjenje omjera na 3-2),otišla u goste Vitkovicama koji su imali još jednu meč loptu ovi put pred svojim navijačima i tamo ih uništila 7-3 da bi ih doma dokrajčili sa 2-1 za konačni omjer 4-3. Neznam hoće li se ponoviti isti scenarij ali moraju obaviti bar oni obavezni dio i pobjediti doma,pa sljedeću u gostima na nož. Inaće,ove sezone u regularnom dijelu prvenstva su ih oba puta doma dobili.
Cibona je izgubila od Zadra i mislim da će se sad iživiti na Svjetlost Brodu. Omjer za hendikep je poprilićno velik,ali Brod ima najgoru obranu u ligi,pa im je tako Zadar uvalio 116 koševa za +45,dok su čak od Zagreba doma izgubili 27 razlike,a od slabašnog Dubrovnika 21. Cibona ipak mislim da svaća ozbiljno ove utakmice pa su tako Šibenika dobili čak 52 razlike,Dubrovnik u gostima 34,a mog Splita doma 19. Držat će se Brođani na -15 do treće četvrtine,al onda kad počne radit umor eto razlike...bar se nadam.
U polufinalu Houstona sastaju se osvajači ovog turnira iz 2006-e i 2007-e godine-Brača Bryan nisu više šta su nekad bili,ali nisu ni ostali nešto pa oni opet stignu nešto i osvojiti. Ovdi igram da Blake i Fish koji su nenadano ispali sa turnira u singlu,u prvom kolu,da će uzeti bar set brači Bryan. Više razloga: Prvo Bryanovci redovito svaki turnir i na kvote od 1,15 i manje izgube bar set. Prošli turnir set su im uzeli Karlović i Vemić,a u polufinalu su im 2 seta uzeli Fisher i Huss,tj.pobjedili su ih. Turnir prije toga Mirny i Ram su ih nagazli 6-4 6-2 u četvrtfinalu. Turnir prije toga čak dvaput zaredom su igrali 3 seta i pobjeđivali jedva 12-10 u taj brejku. Turnir prije toga ispali s 2-1 u drugom kolu,i to sve od igrača koji po iskustvu i trofejima im nisu ni do kolina (sem Max Mirnog). Još 1 razlog je što je najteže igrati kontra svojih zemljaka koji su uz to i napaljeni da isperu gorak okus ispadanja u singlu. Tim više jer je Fish osvajač tog turnira 2006-e godine,a Blake je branio finale,pa sad ispa u prvom kolu. A u parovima su igrali kontra brače prošle godine i ugusto izgubili 2-6 6-4 7-10. A brača Bryan ovi turnir još nisu set izgubili...vrime je!!

Post je objavljen 10.04.2009. u 10:34 sati.