Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrati-me-u-stvarnost

Marketing

*Kad sklopim oči svoje vidim lice tvoje.Kad čujem ime tvoje zadrhti tijelo moje, u mislima si mojim danju i noću, sa svakim danom sve vise te hoću!

*Daljina nas dijeli al* nas ljubav spaja,teško je,teško,bez tvog zagrljaja.Daleko si od mene i to mi malo smeta,al* ja te volim i da si na kraju svijeta!!!

*Ja ti nudim ljubav,ja ti nudim sreću,nemoj da se plašiš prevarit te neću,ja ti pružam ruke,ja ti dajem sebe,a sve ostalo zavisi od tebe!!!!

*Ja praštam al nezaboravljam kad počnem da mrzim prestanem da volim nadam se onom sto je može doći niti skupljam ruke da molim nit nekog uzalud da volim.

*Još se sjećam naših dana,još te moje srce voli,moja duša nikad neće taj rastanak da preboli. Prolazimo kao stranci,bez pozdrava i bez rijeci bez ičega sto bi moglo bol na srcu da izliječi kao simbol tog poznanstva samo jedan pogled lijeni podsijeca nas da smo i mi bili nekad davno bili sretni...........

*Ljubav je kad ruka ruku traži,ljubav je kad usna usnu vlaži,ljubav je kad se dvoje vole,zar ima ljubavi između nas dvoje?

*Lijepe su zvijezde u pola noći,još su ljepše tvoje oči.Noćas budi zvijezda sjajna,moj mala slatka tajna,moja radost i ljepota,budi dio mog života.

*Jednom u životu otkriješ nekog tko će biti uz tebe,a ne iznad tebe. Nekoga tko te voli zbog toga što jesi a ne što bi mogao biti. Jednom u životu ako si sretan,na?eš nekog kao što smo mi pronašli sebe...

*Hoćeš hodati sa mnom ili idemo pješice?

*Ako me voliš,ne pričaj nikome.Ako me želiš,ne daj me nikome.Ako me ljubiš,ljubi me nježno.Ako ni jedno od toga nije,vrati mi srce,oprošteno ti je!


Post je objavljen 10.04.2009. u 10:23 sati.