Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakirano1

Marketing

Probudila se iz zimskog sna...=)

Dragi moji, dugo nisam pisala post. I da sad napišem sve novosti koje nisam napisala, ne bih nikad... možda se čudite, jer mislite da se Shakira "uspavala"... ali nije...radi na svome albumu kojeg jedva čekam...=)
Evo nekoliko članaka...



63 NAPISANE PJESME
Jedan reporter upitao je Shakiru kako napreduje njezin novi album, na što je ona odgovorila da je napisala 63 pjesme(!!!!) i da su već počeli birati pjesme koje će uglazbiti za njezin novi album. jupi Postala je jako osjećajna zbog sadašnjeg napretka njenog novog albuma.

SHAKIRA&MADONNA
Shakira se našalila kad su je pitali da potvrdi istinitost njezinog novog dueta s Madonnom pa je rekla:To je državna tajna!!..

Muzičar Larry Gold u jednom intervju je izjavio da surađuje s Shakirom za njezin novi album te njezinu novu pjesmu Sky. Izgleda da pjesma podsjeća na 70-e.

Duet s Calle 13
U ovom trenutku nije više tajna da je Shakira snimila duet s Calle 13. Sve se odigralo kad se Shakira prije nekoliko mjeseci sastala s dotičnom grupom, koji su nam dali do znanja da će se pjesma zvati "Libertad"(sloboda).
Osim toga, izjavili su kako je tekst pjesme napisala Shakira, a govori o društvenim promjenama, dodajući da je zasad nepoznato vrijeme izlaske ove pjesme.
Ono što je sigurno je da će se ovaj singl nalaziti na novom Shakirom albumu.
Eduardo i René su još izjavili kako im je Shakira dala potpuno slobodu i kreativnost, a kao rezultat toga dobili su poprilično dobru pjesmu, ali opet i pjesmu za ples.
"Ne mogu puno govoriti o tome jer to je njezin album.Ono što slobodno mogu reći je da je Calle 13 unio dio sebe u pjesmu, ali i Shakira je učinila svoje."

Duet i s Madonnom
Shakira i Madonna su se navodno zadnji put sastale 19. ožujka kad su, navodno, dogovorile temu pjesme. Snimanje isječka(vjerovatno se misli na pjesmu) moglo bi biti gotovo sredinom svibnja, vjerovatno pod vodstvom Michaela Haussman dokad bi album trebao biti završen.
Za ovaj album, Shakira bi mogla ponoviti formulu od svoja dva prethodna albuma, koji su objavljeni u dvojezičnoj varijanti.
Na albumu bi se trebale nalaziti i dvije pjesme s vokalima na arapskom jeziku.
Album bi se trebao temeljiti na popu i rocku, baladama u R & B stilu i s dodirom elektronike.
Za omot albuma i dizajn CD-a zaduženi su Iguan i Jaume Firooz Zahedi s kojima bi Shakira trebala imati sastanak 29. travnja na kojeg će donijeti konačne odluke.

Sve je više novosti o Shakirinom novom albumu. Kolumbijska pjevačica, prema Cadena40, već je ugovorila jedan duet, i to upravo s Madonnom. Pjesma s naslovom "Forgive" uskoro će biti završena, kao i video spot za pjesmu.

U početku je producent mislio da Rihanna treba snimiti duet sa Shakirom. Pjesma se trebala zvati "Forgive,but I can't forget", ali pjevačica to jednostavno nije bila u stanju zbog svojih osobnih problema.

Postojati će također i španjolska verzija ove pjesme, a umjesto Madonne, sa Shakirom će pjevati Kat Deluna. Pjesma će nositi naziv "Mírame".

Pjesma bi mogla biti objavljena krajem lipnja ili početkom srpnja, no prije toga, moći ćemo poslušati Shakirinu pjesmu pod nazivom "Never" na Shakirinim službenim stranicama od 20. travnja. =)))
________________________________________________________________


Shakira nikad ne zaboravlja svoju zemlju... još uvijek djeluje u svojoj fundaciji... <3.. =)
u ovom video kaže da jedva čeka prezentirati svojoj publici nešto novo, novi album... =)
________________________________________________________________________

mislim da će album biti savršen kao i svaki... I JEDVA GA ČEKAM!!! =))
ako još ima Shakirinih fanova, a da nisi učlanjeni na forum... učanite se na: www.shakira.forumotion.com

Shakira Pictures, Images and Photos

Post je objavljen 10.04.2009. u 08:23 sati.