Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing


Beyonce za 3 tjedna - dobitnici upoznavanja s njom!



Eh, tko bi rekao da je 26.4. već tu, nama pred nosom, a samim time i Beyonce uživo.

Meni je ona prekrasna, ima ono OK stvari ali ne budem baš rezala žile, jel?

Nekako se ne vidim kao 8-godišnjakinja kako skakuće pred ogledalom i izigrava Beyonce, a noću ne može spavati od silne želje da jednom postane kao ona.

Frendica mi pak (iz drugog grada), vrsna pjevačica bajdvej, to sve gleda jako zanatski i jako je cijeni.

A bratić i cura mu iz susjedne nam dežele misle kako je ona totalno HOT.

I svi se napalili na koncert, ali naviknuti na balkanska kampanjska posla kupovanja karata predzadnji dan zamalo nisu ostali bez njih (teško da je 8-godišnja susjeda upoznata s bilo kakvim poslovima to jest - mislim na starce dakako).
Avaj!
Službeno vam imam za reći da su karte za Beyonce rasprodane još prije 10 dana i da nemam pametnog savjeta kako da dođete do njih. Ne znam koja je tarifa kod tapkaroša, ali možda vas jeftinije dođe da kupite kartu u nekom aranžman-paketu s putom odnekog grada Hrvatske, jer koliko je meni poznata logika prodaje karata, to su jedina mjesta koja karata još imaju.

Ako ste se, kao i ja, ja sam se dapače tome čudila ko' majmun prvoj svojoj banani, kako je uopće moguće da lepa ili ne lepa Beyonce rasproda veeeeeeeeeeeeeeeliku Arenu tak brzo - ni za to vam nemam odgovora.

Kažu da je ona jedna od prvih voštanih figura koje će se postaviti u Muzeju Madam Tussauds u Holivudu.
Ne znam kome je to bitno i kome je uopće palo na pamet da jednu tako jako živu curu (tj. ženu) uvošti.
Nekome se skuhao mozak dok je lijevao vosak....

A čisto blogovske interakcije radi - komentirajte kako ste došli do ulaznica, što mislite o njoj (ne pobogu o voštanoj figuri, nego živoj Beyonce!!) i na kraju, ako odete, kako vam se svidio koncert.
Preduhitrite me!

dodatak, 9.4.
Upravo je objavljeno da su izvučena četri sretnika koji su kupili u prosincu kupili posebne, VIP Experience ulaznice, a koje su nakon puštanja u prodaju nestale u svega 6 minuta!
Kodovi ulaznica četiri kupca koji ce upoznati Beyonce izvučeni su slučajnim odabirom, a vlasnici kodova: BEY003537, BEY003127, BEY003122 i BEY003533 moraju s ulaznicom doći u ured Lupa promocije (Drniška 22, Zagreb) od utorka 14. do petka 17. travnja u periodu od 10 do 16 sati. Ili se javite na email: info@lupa.hr na vrijeme! Imena dobitnika objavit će se putem medijskih pokrovitelja koncerta čim se ista saznaju, stoga požurite!!

Ajmo sad komentatori!

Post je objavljen 09.04.2009. u 19:50 sati.