Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tatjanaholjevac

Marketing

Selo na Bundeku + Bundek u gradu = Selo u gradu ili grad na selu

Posebno mi je drago da konačno naši sugrađani iz Novog Zagreba imaju gdje izaći prošetati i nauživati se čistoga zraka i lijepe prirode! Naš Bundek je toliko lijep i uređen, posebno sada u proljeće, kada je sve rascvjetano tako da je to jednostavno neopisivo i može stajati uz bok bilo kojem drugom parku u Europi!

Ugodno me razveselio sajam „Proizvodi hrvatskog sela“ prošloga vikenda na Bundeku, toliko da sam ga čak dvaput obišla! Jednim sajmom – dvije koristi: za proizvođače kupci za nas užitak za nepce i ostala čula kojeg nema u supermarketima i šoping centrima. Pod šatorima na sajmu je bilo toliko štandova i delicija i slatkih i slanih, zdravih i prirodnih sokova, kao i rakija i vina tako da smo svi mogli naći nešto za sebe i ponovno kušati okuse i mirise sela – podsjetiti se na djetinjstvo i neka druga vremena. Šteta da ovakvih priredbi nema češće, bar da je i na jesen jedna da možemo opet malo probati što su vrijedne ruke ljudi sa sela napravile za zimnicu i napuniti malo smočnice za zimske dane...

Jedina šteta je da na Bundeku nema dovoljno parkirališta, a ni naši sugrađani nisu navikli još parkirati na besplatnom parkiralištu kod Velesajma i Ine, ili im je možda malo predaleko prehodati preko do Bundeka?

Vaša Tatjana

Post je objavljen 08.04.2009. u 11:51 sati.