Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Literarni radovi

Dosta je bilo zajebancije i neozbiljnosti, prvi april je odavno prošao i vrijeme je da krenemo dalje.

Ili da se možda malo vratimo u prošlost. Daleku prošlost. Recimo, u ožujak iliti mart davne nam 1990.

O čemu je riječ?

Nedavno žena pravila reda po sobi i u jednoj nikad otvaranoj ladici otkako smo se uselili u sobu kod njenih roditelja, pronađe ona zaboravljeni i prašnjavi List učenika IV-a razreda OŠ Čačinci. Vlasništvo njenog brata,mog šogora, našeg Keca.



A u njemu svašta za pročitat. Tema- ZA MAMU iliti 8.Mart.

Vjerujte mi, pišao sam od smijeha čitajući te radove mojih vršnjaka a izdvojio sam dva najzanimljivija. Nama najzanimljivija jer su to radovi našeg Keca i našeg Ileša.

Pa pročitajmo.

Siniša Ileš

8 mart je praznik svih majki. Toga dana djeca poklanjaju majkama bukete cvijeća. Tamo gdje je rat žene umjesto cvijeća dobivaju metak u grudi.Zato bih volio da nema rata i da sve žene svijeta slave praznik u miru i krugu svoje obitelji. Povodom Osmog marta zahvalit ću mami za sve što je učinila za mene i poželjeti joj puno zdravlja i sreće.


Pošto mi Siniša nije vjerovao da to postoji,evo i slike originala.



Stanko Behin

Osmi mart slave sve žene svijeta. Toga dana ću svojoj majci dati kiticu cvijeća i obećati joj da ću biti dobar. To će je najviše obadovati. Za 8. mart želim svim ženama da budu sretne. Želim da budu radosne. Žene u ratu su pomagale prtizanima, skupljale lijekove i borile se. Želim im sretan Majčin dan. Meni je moja majka najbolja i najdraža zato što mi najviše pomaže.




Imaju dečki smisla,zar ne?

uglavnom se kroz te radove proteže spominjanje rata i partizana što ću pripisati punjenju naših mladih mozgova nama nezanimljivim temama i detaljima iz junačke borbe naših naroda i narodnosti.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kad smo već kod Keca,zamoljen sam objaviti i ova 3 videa. Pijanog Tereka, Kikija u maškarama kao Ratka pripadnika teritorijalne obrane i koleđicu.

Terek



Kiki



Koleđica



Pozdrav svima do neke nove zgode i priče kako su u Drnju pri našem vodstvu od 0:3 domaći igrači istukli sva tri suca.

Post je objavljen 08.04.2009. u 09:49 sati.