Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/club-penguin-world

Marketing

Igre

U Cp-u ima mnogo mini igara na kojima zarađujete novce (coinse). Svaka je zanimljiva na svoj način, a najvažnije je da se zabavimo i zaradimo novca.

Prva igra je Sled Racing. Ona se nalazi na Top of Mountain (na planini). Nalaze se 4 staze. Prva je za dvoje i najlakša je zove Bunny Hill. Zatim malo teža za dvoje Express, a nakon nje Penguin Run za troje. I navodno najteža Ridge Run, za četvero. Prvo mjesto donosi 20 coinsa. Cilj igre je voziti a da se ne susretnemo s preprekama, inače padamo i drugi sudionici igre nas prestižu.



Dance Contest je igra povodom Member Partyja koja je ostala u CP. Cilj je da strelicama na vašoj tipkovnici pogodite strelicu kada se pokaže na monitoru. Znači, kada vam dođe strelice prema dolje vi morate kliknuti strelicu prema dolje na vašoj tipkovnici:






Isto je veoma važno da pogodite strelicu kada se poklopi s onom na monitoru, dobiti ćete više bodova. Može biti Perfect, Good, Almost, Mis i Boo.



Trudite se da ne promašite jer ćete morati ispočetka igrati. Dobivati ćete kao razine, to su Comboi. U višim razinama imate veće šanse za višim bodovima. Igru možete igrati samostalno ili s više igrača (multiplayer).

Bubalo1

Hydroo Hopper je najstarija igra u Cp-u. Nalazi se na docku. Cilj igre je zaobilaziti prepreke. A nove prepreke dolaze i dolaze. Možete kupiti dasku za surfanje koja vam omogućuje lakše igranje i skupljanje Coinsa.




Pizzatron 3000 nalazi se u Pizza Parlor. U toj igri se najbolje zaradi. Cilj igre je praviti slasne Pizze za koje dobijate Coinse i napojnice. Isprobajte praviti slatke Pizze okretom ručice.





Catchin Waves je igra u kojoj se zaraditi može preko 1000 coinsa. Kada povedete puffija (samo crveni) i on zarađuje novce za vas. Nalazi se u Cove. Cilj igre je praviti čudesne pokrete i akrobacije pritom da se ne utopite u dolazećem valu.



Find Four igra je za dvoje. Prvo mjesto donosi 10 coinsa. Trebate slagati žetone. Nalazi se u Ski Lodge. Kao što njezin naziv kaže "Find four", treba postaviti 4 žetona bilo kojim redoslijedom da čine nakakvu liniju.



Ice Fishing je veoam dobra igra i možemo dobro zaraditi ali je malo duga. Cilj je lovati ribe. Na kraju stavite običnu ribu kao mamac i ulovit ćete Mullet. A članovi mogu kupiti posaban ribički štap i loviti posebne ribe.





Jet Pack je igra letenja. Nalazi se u Beacon i morate letjeti i skupljati Coinse. Također morate skupljati gorivo i kloniti se prepreka. Ako vam se posreći na nekim razinama možete skupiti i dodatni život.




Bean Counters je igra raznošenja kave. Ali uz kavu dolaze mnogo nepotrebnih stvari kojih se morate kloniti. Inače gubite život. U ovoj igri se može mnogo zaraditi i nalazi se u Coffee Shopu. Primjetio sam da se jedinu u toj igri i bilo gdje u Club Penguinu vidi vozilo.



Mancala je igra koja se nalazi u Library. Ovo je jedna od najstarijih igara i potječe od prijašnjeg (Rsnailovog Club Penguina).



Paint By Letters je igra za sve. Lako se igra samo trebate pisati slova kao što su vam napisana u knjigama. U Club Penguin-u nalaze se 3 knjige za igrat Paint by Letters. Po knjigama se nalaze dodatni bodovi koje morate sami otkriti. Zarada je i više nego dobra. Nalazi se u Library.




Dj3K je igra došla tijekom Music Jam 08 partya. Igra je veoma zanimljiva i jedino što trebate jest svirati. Miksajte glazbu, pravite svoja glazbena djela i zaradite.



Thin Ice je isto savršena igra za zaraditi Coinse. Nalazi se u The Lounge i cilj igre je popuniti što više polja i doći do cilja a da se ne utopite.


Astro Barrier se nalazi isto u Dance Lounge i cilj igre je pogađati kretajuće likove. Možete se također koristiti varkom da na početku igre kliknete broj 1,2 ili 3 da se prebace na više razine.



Puffle Roundup je jedna od najbolji igara. Mnogo Coinsa možete zaraditi. Cilj je u što kraćem roku sve Puffije smjestit u njihov "kavez".



Cart Surfing je igra u Mine. Trebate oprezno voziti i praviti akrobacije. Najbolja akrobacija za 100 bodova jest "Dolje" (strjelica prema dolje) i "Razmaknica" (Space).




Aqua Grabber je igra na Icebergu. Morate uzet kamen s desne strane i odnijeti ju na školjku. Pritom iz školje uzet biser. Dodatne bodove možete zaraditi tako da uzimate bisere iz malih školjki po cijeloj igri. Da ne ostanete bez zraka nikad povedite ružičastog Puffija sa sobom.




Card Jitsu je igra koju možete naći u Dojo-u. Cilj je dobiti crni pojas i postati ninja. Pojas ćete dobiti tako da stalno pobjeđujete redom npr. Imate pobjedu pa zatim izgubite to Vam se priznava kao da nemate ništa. Dobili ste crni pojas, ali niste još ninja. Naravno da bi postali ninja morate pobijediti Senseia. Mislite da je teško? Ne, teško nije no morate jedno nekoliko puta igrat s njim. Dobit ćete crni pojas za oči. I još jednu mogućnost. Moći ćete ući u novu sobu kojoj mogu pristupit samo ninje. Da, ta soba se zove Ninja Hideout.
Više o ninjama i Card Jitsu tu.



Dance Contest je igra nastala povodom Member Partyja. Cilj je da strelicama na vašoj tipkovnici pogodite strelicu kada se pokaže na monitoru. Znači, kada vam dođe strelice prema dolje vi morate kliknuti strelicu prema dolje na vašoj tipkovnici. Ima mnogo vrsta ili razina igre. No ako želite dodatne bodove, povedite ljubičastog Puffija. Više o igri tu.




Treasure Hunt je igra koja dolazi s Rockhopperom. U njegovim odajama. Ključ- pin se nalazi u Library u The journal of Captain Rockhopper. Igra je zanimljiva i možete naći bonus. Cilj je odkopavati pješčane putove s Coinsima.

Slika kada dođe Rockhopper!

Bubalo1

Post je objavljen 07.04.2009. u 19:13 sati.