Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daltoni-os

Marketing

rolleyes

Zacijelo se mnogi športski klubovi pitaju kako privući gledatelje na utakmice. Jedan od mogućih odgovora ponudila nam je utakmica između NK Bilja i NK Elektre.

Bez fantaziranja u športskoj i fer igri s kvalitetnim nogometnim znanjem, bez nepotrebne grubosti i na kraju zadovoljstvom navijača domaće ekipe, mogao bi biti jedan od recepata kako povećati gledanost.

Pa, nitko normalan ne ide na tekme kako bi gledali grubosti na i oko terena,već svi očekuju kvalitetan prikaz nogometne igre. Osobno, pomislio sam da bi korektna podjela bodova
bila najrealnija za očekivati na današnjoj tekmi, ali zbog dramatike prvenstva 1.ŽNL, Elektrašima je bila neophodna pobjeda. Naposljetku, vraćaju se doma pokisli. Konačan rezultat NK Bilje-NK Elektra 2:1(0:1).

Uspjeh je dugoročan proces,ali ni onda nema garancije da će se to dogoditi. Zato, samo polako, bez nervoze. Posebice treba spomenuti gosp. Stjepan Bubala koji je svojim nogometašima usadio pravi viteški duh unutar ekipe, gdje je jedino u športskom natjecanju bez uplitanja grubosti omogućeno igračima da prikažu svoje nogometno umjeće.

Gledatelji su zaista mogli uživati u vrhunskoj nogometnoj tekmi. Više nego pohvalno.

Rezultat je bitan, ali ne treba biti presudan, zbog kvalitete samoga nogoša. I zato, svaka čast nogometašima i vodstvu NK Bilja. To je jedini ispravan način kako privući što veći broj gledatelja na nogometne terene. Kvalitetom.

Za sve one "kvazi" trenere koji se upuštaju u nečasne radnje, kako bi postigli tko zna kakve ciljeve, gosp.Bubalo je ogledni primjer trenera koji većini "stručnjaka" može biti slamka spasa. Možda je bolje ostati moralna osoba, nego za "siću" trpjeti razne šerife, koji očekuju uspijeh preko noći. Zato smo imali priliku pogledati zanimljivu nogometnu predstavu.

Osnovno životno pravilo je da se u posljednjih 5 minuta ne može ništa riješiti, a to vrijedi i za nogomet. Sada je sve na nogometašima NK Elektre, kojima raspored u nastavku prvenstva ide na nogu, samo trebaju sada svi stisnuti "zube" i zajedničkim naporom se vratiti u viši nogometni rang kamo i pripadaju (4.HNL-Istok).

Daltoni thumbup

Post je objavljen 06.04.2009. u 22:53 sati.