Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bookeraj

Marketing

Nova serija krimića Agathe Christie na kioscima!

Zacijelo ponukani uspjesima koje je doživjelo njihovo ranije zajedničko izdanje, dnevne novine 24 sata i izdavačka kuća Mozaik knjiga ponovno su se upustili u zajednički izdavačko – prodajni projekt. I ovoga puta radi se o najpoznatijim krimićima Agathe Christie.

U prethodnom serijalu (koji je bio u prodaji sredinom prošle godine, ako se ne varam, u srpnju) izašle su sljedeće knjige:

„Smrt na Nilu“

„Smrt u oblacima“

„Tužni čempres“

„Zlo pod suncem“

„Poirot istražuje“

Ove se knjige trenutno mogu naći u prodaji u web – shopu 24 sata po cijeni od 29,90 kuna koliko iznosi i cijena knjiga koje izlaze u ovom „novom“ serijalu.

A knjige koje trenutno izlaze i koje se mogu kupiti petkom na kioscima su:

„Ubojstvo u Orijent Ekspresu“

„Mačka među golubovima“
(navedene knjige su već izašle)

„Božić Herculea Poirota“

„Satovi“

„Tko plimu uhvati“

Svi koji me imalo poznaju znaju da gore navedene informacije ne predstavljaju samo besramnu reklamu za jedne užasavajuće loše novine – krimići su moj guilty pleasure (svi ih imaju, čak i najveličajniji među legendama). Svi koji me poznaju isto tako znaju da sam već pročitala (i posjedujem) sve knjige iz prethodno objavljenog serijala i da sam u toku s dosad izašlim knjigama u ovom serijalu.

„Ubojstvo u Orijent Ekspresu“ je možda najpoznatiji krimić Agathe Christie, a popularan je na ovim prostorima jer se famozno ubojstvo događa u vlaku baš u Hrvatskoj, i to na pruzi između Vinkovaca i Slavonskog broda.

„Mačka među golubovima“ je priča međunarodnog karaktera – princ je ubijen, dijamanti su nestali, a sve je to povezano s njegovom sestričnom koja se trenutno nalazi u privatnoj školi Meadowbank u Velikoj Britaniji.

Misterija, drama, ubojstva, pa i batleri... What' s there not to like?


Post je objavljen 08.04.2009. u 18:32 sati.