Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antifona

Marketing



MOLITVA ZA NUTARNJE

OZDRAVLJENJE



Image Hosted by ImageShack.us

"Dođite k meni svi koji ste izmoreni i opterećeni i ja ću vas odmoriti.


Gospodine Isuse Kriste, ti si došao ozdraviti srca ranjena i progonjena! Molim te, ozdravi boli i rane koje uznemiruju moje srce. Posebice te molim da me ozdraviš od onih rana koje su u meni izvor grijeha i nepovjerenja, molim, te, uđi u moj život i izliječi me od duševnih rana mojega života, napose od onih koje sam zadobio u prvim godinama.

Gospodine Isuse, ti poznaješ moje poteškoće. Sve ih stavljam u tvoje Srce i molim te da po snazi velike rane otvorene na tvome Srcu i svoje Predragocjene Krvi koja je iz njega potekla, izliječiš male rane koje nosim u svojem srcu. Ozdravi moja sjećanja da ništa od proživljenog ne ostavlja moju dušu u žalosti, muci i zabrinutosti. Izliječi, Isuse, sve one rane koje su u mojem životu bile uzrokom grijeha. Ja želim oprostiti svim osobama koje su me povrijedile. Pogledaj na one nutarnje rane koje me sprečavaju da oprostim.

Ti si došao izliječiti srca skršena. Izliječi moje srce. Izliječi rane koje su uzrokom tjelesnih bolesti. Predajem ti svoje srce, premili Gospodine, očisti ga i daj mi osjećaje svoga Božanskoga Srca.

Gospodine, ozdravi me od žalosti koja me pritišće zbog smrti dragih osoba. Daj mi mir i sigurnost, jer si ti Uskrsnuće i Život. Učini me, Isuse, svjedokom svojega uskrsnuća, svoje pobjede nad grijehom i smrću i svoje žive prisutnosti među nama. Amen.






Post je objavljen 05.04.2009. u 16:17 sati.