Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivanrakitic

Marketing

Kiel je ipak prevelik zalogaj

Za rukometaše Zagreba CO jučer je bio posljednji dan u Ligi prvaka ove sezone. Nakon zagrebačkih 28:28 još je bilo nade, ali jučer se vidjelo tko je gazda na svom terenu. Bezobrazno bi bilo reći, ali Kiel ih je zgazio. Prvenstveno ulogu u tome su imali Mini Klein i Omeyer. I što su plavi dobro odigrali Omeyer im je skinuo. Nevjerojatan je taj čovjek. Žalosno je što je naš klub ispao iz tog elitnog natjecanja, ali ja sam happy zbog Kiela jer kako sam već i rekla u jednom od postova, Kiel je moja ljubav i drago mi je što idu dalje.
Image and video hosting by TinyPic

Ne bih se previse uplitala u pisanje o nogometu, pa ću samo spomenuti tekmu Andora- Hrvatska. Naši su me razočarali. Nisu dobro igrali. Jedino sam u cijeloj toj priči sretna zbog Dudua i Klasnića. A navijači......ma katastrofa. I baš bi voljela da dobijemo tekmu kazne pred praznim tribinama. Iako ni to neće biti nikakva opomena našim huliganima.

A u petak je bilo godinu dana bez Hrvoja Ćustića. Nevjerojatno je to kako je poginuo. A od tog strašnog događaja već je proletila cijela godina. Danas će sve naše tekme početi minutom šutnje i to je jako lijepa gesta našeg saveza.

I za kraj vijest kojoj nisam vjerovala a onda sam pročeprkala na netu i skužila da nije prvotravanjska šala. Ivan više nije sa Tatjanom. Šteta, činili su mi se baš sretni, ali ako je njima ovako bolje.....

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 05.04.2009. u 14:08 sati.