Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/newjerseygirl

Marketing

...prosla sam...

Prosla sam na TOEFL. Dobila sam dovoljni broj bodova. Kao sto sam vec i napisala meni treba ukupno 89 bodova, a od toga iz speaking part moram imati najmanje 26.
E pa ja imam ukupno 100 bodova, a iz speaking 27! Jako sam sretna, pogotovo jer sam mislila da cu bas zbog speaking dijela morati ponavljat cijeli ispit ili cu morati traziti rescore. Naime, par puta sam zastala i koji put sam napravila pauzu sa famoznim aaaaaaa, a to ovi sto ocjenjuju bas i ne vole. Zato sam i bila u brizi. Jos sam sinoc sanala kako nisam imala dovoljno bodova.
Jutros sam cim sam se probudila odjurila na kompjuter da provjerim mail i rezultate. Na mail mi jos nisu nista poslali, ali na njihovoj stranici su vec bili rezultati. Od muke nisam ni vidjela nista vec sam odmah trazila speaking i kad sam vidjela 27 od srece sam skocila sa stolice. Odmah sam odjurila u sobu reci D. dobru vijest, a kako sam bila sretna i kako sa skakala on je umirao od smijeha! Kaze da mu je samo bilo zao sto nije imao kameru da me snimi. Tek kasnije sam otisla da provjerim i ostale rezultate.
Veceras me D. vodi u Red Lobster na veceru da proslavimo!
Sada idemo dalje, slijedi FCCPT i evaluacija i naravno cekanje.
Ali barem jednu stvar mogu prekriziti sa spiska !

Cujemo se uskoro!

Pozdrav svima wave

Bye

Post je objavljen 04.04.2009. u 20:54 sati.