Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrksiroki2008

Marketing

FOTO: HMRK ZRINJSKI - HRK ŠIROKI PAVONE (18:13) 30:24

Image Hosted by ImageShack.us

U 9. kolu Lige HB gostovali smo u Mostaru kod vodeće ekipe Zrinjskog. Utakmicu smo odlično otvorili te smo prvih 10-ak minuti vodili s po jedan i dva razlike da bi domaćin odličnom igrom pred kraj poluvremena preokrenuo rezultat i tako do kraja poluvremena otišli na velikih 5 razlike, što će se na kraju uspostaviti i da su to bili ključni trenuci utakmice.

Image Hosted by ImageShack.us

U drugom dijelu nešto bolja naša igra i tako smo 10 minuta prije utakmice stigli na 2 gola zaostatka, ali su Mostarci, poučeni premijerligaškim iskustvom, preuzeli stvar u svoje ruke i tako nisu dopustili dramatičnu završnicu u dvorani Bijeli Brijeg.

Image Hosted by ImageShack.us

Najbolji strijelac utakmice bio je Darko Borovčanin (HMRK Zrinjski) sa 10 postignutih golova, kod domaćina još vrijedi istaknuti i Josipa Marijanovića koji je postigao 9 golova. Najviše golova u našim redovima postigli su Mladen Mandić i Ivan Šaravanja, obojica po 7 golova. Ovim porazom i dalje smo ostali na 2. mjestu te nam vodeći Zrinjski sada s utakmicom manje bježi 3 boda.

Image Hosted by ImageShack.us

STATISTIKA:


HRK Široki PAVONE

Strijelci: M. Mandić, I. Šaravanja (7), I. Kraljević (4), I. Lasić, V. Kutle (2) i D. Karačić, M. Gugić (1)

Sedmerci: 4/6 (66.6%)
Isključenja: 2 min.

HMRK Zrinjski

Strijelci: D. Borovčanin (10), J. Marijanović (9), G. Soldo, M. Mikulić (3), P. Lukić (2), D. Jurić, M. Raič, H. Ćorić (1)

Sedmerci:
3/3 (100%)
Isključenja: 6 min

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 04.04.2009. u 20:23 sati.