Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rihannafan95

Marketing

"NAGRADE, NOMINACIJE"



ey......ev sastavila sam novi post.Jako velik....hvala svima na ostavljenim komentarima...........čitamo se

MTV Japan objavio je nominacije 8-og MTV Video Music Awardsa Japan (MTV VMAJ 09). Ceremonija će se održati u Saitama Super Arena u subotu, 30.maja. MTV VMAJ 09 dobitnike nagrada su birali fanovi koji mogu glasati za japanske ili internacionalne izvođače nominirane u istoj kategoriji.Period glasanja traje od 18.marta do 1.maja, (znači još manje od mjesec dana je ostalo za glasanje) i glasanje se može obaviti putem interneta i mobitela.AK ŽELITE POSJETITE OVU STRANICU MTV JAPAN.
Naravno ja ne bih ovo spominjala da se nešto ne radi o Rihannisretansretan
Rihanna je nominirana u dvije kategorijewink
i to:
Najbolji hip hop video (Live Your Life feat. T.I.)
Najbolja saradnja video (Live Your Life feat. T.I.)


Izašla je vijest da je Rihanna 29.marta partijala, tj. imala je tajnu proslavu u Giorgio's restaurant, u Los Angelesu, sa najbližim prijateljima. Noć je bila puna zdravica, uključujući i onu za prekid s Chrisom!!!!! Izvor također govori da se proslavljala i vijest o trostrukoj platinastoj nagradi za Disturbiu.

Rihanna je puno posljednih dana eksponirana medijima zbog svojih redovitih partijanja - nasmiješena RiRi dok dolazi u Honolulu. Ali ona ovo naziva “poslovni odmor". Ovo je njen prvi dolazak u studio za snimanje poslije napada u februaru. Par dana će provesti na Havajima, korišteći poznati studio.

Sljedeći ponedjeljak, Chris će biti na sudu. Prisjećanja radi, ako se dokaže krivnja mogli bi ga osuditi na 5 godina u državnom zatvoru.


RIHANNA JE OSVOJILA NAGRADU U KATEGORIJI ZA NAJBOLJU R & B/Urban Dance PJESMU - Disturbia. ČESTITAM sretansretansretan

Danas je objavljeno da je Rihanna u New Yorku............Mediji su obajvili da dolazi na Havaje u srijedu, ali izgleda da je ta informacija bila pogrešna.....
Nakon večere u DaSilvano RiRin vozač se sudario sa drugim autom. Ona nije uzgledala ljuta zbog nezgode....smiješila se....
POGLEDAJTE VIDEO

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 03.04.2009. u 18:36 sati.