Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/movrvari

Marketing

Održana 9. sjednica Vijeća Mjesnog odbora

U četvrtak 26. ožujka u prostorijama Mjesnog odbora u Musaležu održana je 9. sjednica MO-a Vrvari. Sastanku je prisustvovalo 6 od 7 članova MO-a, a teme su bile slijedeće:

1. Davanje mišljenja MO-a u predmetu Eda i Antonele Šegon,
2. Zamolba boćara Vrvari i Veleniki kojim traže pomoć MO-a kod ispunjavanja novih prepozicija takmičenja Istarskog boćarskog saveza,
3. Aktualna problematika u MO-u,
4. Razno.


Ad 1.) Na osnovu zamolbe Eda i Antonele Šegon, Mjesni je odbor donio zaključak kojim se Upravnom odjelu za upravljanje gradskom imovinom predlaže prodaja dijela parcele u vlasništvu Grada a u svrhu formiranja okućnice obitelji Šegon. Parcela se nalazi u naselju Veleniki, a Mjesni odbor predlaže da se proda samo dio parcele koji je ostao slobodan nakon izgradnje autobusnog okretišta.

Ad 2.) Mjesni odbor predlaže Upravnom odjelu za komunalni sustav da se izvidi mogućnost postavljanja vodovodnog priključka na boćališta u Vrvari i Veleniki kako bi istoimeni boćarski klubovi ispunili nove prepozicije takmičenja a u kojima stoji da se terem mora polijevati vodom prije i nakon odrađenih takmičenja.

Ad 3.) Pod ovom točkom članovi Vijeća MO Vrvari izvješteni su o novostima u komunalnom uređenju naselja unutar MO-a. O tome će biti riječi u daljnjim postovima na ovom blogu

Ad 4.) Pod ovom točkom nije bilo pitanja i komentara.

Sjednica je trajala 1 sat i 15 minuta.

Post je objavljen 05.04.2009. u 19:19 sati.