Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stifmeister

Marketing

Blic test (8. dio)



1. Koja je razlika između direktnog i indirektnog zavođenja?
Prići curi pokazujući joj riječima i govorom tijela da te privlači i da ju želiš zove se direktnim zavođenjem. Na taj se način prezentiraš kao samouvjeren muškarac koji zna što želi u životu i pokušava to ostvariti, no s druge strane nepoznata cura se može preplašiti i povući, a jako zgodna na to je već navikla pa samim time nije impresionirana. S druge strane, indirektna škola zavođenja nalaže da ženama prilaziš prijateljski, kao zabavan čovjek koji se voli družiti s ljudima i pritom im pokazaješ da nisi nimalo impresioniran njihovom ljepotom kao svi ostali. Onda se valja postaviti kao da si ti nagrada koju bi one trebale loviti, što zna upaliti kod zgodnih cura uz pravilan govor tijela, ali može te vrlo lako odvesti i u ''zonu samo prijatelja''. Među zavodničkim guruima direktonog i indirektnog zavođenja traje pravi rat već godinama. Obje škole imaju svoje pristaše i ljute protivnike.

2. Zašto je važno curama uvijek biti izazov?
Zato što ljudi nisu impresionirani ako im se nešto da na pladnju, bez da se moraju pomučiti oko toga. Ne znaju to cijeniti, takvi su svi po prirodi. Pogotovo zgodne cure, kojima se svi klanjaju i ulizuju tijekom cijelog života. Zato valja uvijek igrati igrice toplo-hladno, biti dvosmislen, nepredvidiv, kreativan, posebno u fazi upoznavanja. Kasnije ako ju osvojiš možeš se ipak malo opustiti i uživati.

3. Ima li smisla da muškarac ženama uskraćuje seks?
Od mužjaka ljudske vrste uvijek se očekuje da je spreman naskočiti na ''ždrebicu'' i da mu je to najvažnija stvar u životu. Međutim, ako si u stanju kontrolirati se i curama uskraćivati seks, onda imaš moć, jer one ga zapravo žele više od muškaraca. Još bolje od uskraćivanja je uvjetovati ga: ''Samo ako budeš dobra''. To je bitno na početku veze, da pokažeš da si drukčiji i samim time vrijedan. a kasnije ako nedovoljno često spolno općiš možeš ju samo izgubiti.

4. Kako ublažiti ekstremnu mušku izbirljivost?
Biti pretjerano izbirljiv gadna je stvar, pogotovo ako ti je zavodnička tehnika loša. Takav mentalni sklop može dovesti i do ''vječne suše''. Najbolji način za ublažavanje previsokih kriterija svakako je prestati gledati televiziju, surfati po internetu i uopće izlaziti na mjesta gdje se pojavljuju superzgodne žene, ali tako se ne može živjeti. No, pomaže i odricanje od masturbacije: što duže apstiniraš to će ti kriteriji biti niži. Ako već moraš gledati porniće, gledaj one američke u kojima žene izgledaju plastično i antipatično, a francuske, talijanske i ruske obriši s diska. To će te spasiti. Ne može škoditi ni posjet psihijatru.

5. Koje su prednosti komunikacije uživo?
Što se zavođenja tiče, najveća prednost je jednostavnost: ne moraš ju osvajati tri puta kao online (tipkanjem, slikom i onda uživo). Tu je i neverbalna komunikacija, koja ti može puno toga reći, a i tvoj govor tijela ti može pomoći da se izdigneš iz prosjeka čak i ako nisi spektakularno zgodan. Sve u svemu, definitivno se više isplati prilaziti ženama uživo, nego preko interneta.

6. Što je to ''Prokletstvo Drage Ćosića''?
Riječ je o paranormalnoj pojavi koja se u pravilu događa samo nesigurnim i sramežljivim dečkima, jer im je previše stalo da dođu do zaslužene ljubavne sreće. Naime, svaki put kad takav naiđe na hvalevrijednu curu i približi se svom svetom cilju, odjednom se dogodi radikalan preokret i djevojka ga počne izbjegavati ili mu se ne javljati, iako on smatra da ništa krivo nije napravio. U tom trenutku u glavi čuje našeg slavnog komentatora kako histerično viče teatralnim glasom: ''A ne, ne! Ponestalo je svježineeeee!'' i tad zna da je sve gotovo. Baš zbog toga mnogi vjeruju da upravo Drago Ćosić svojim nadnaravnim moćima namjerno upropaštava njihove ljubavne živote proklinjući ih, no to nikad nije dokazano.

7. ''Stifmeisteru, žene mi često govore da možemo biti samo prijatelji. Može li se to promijeniti s vremenom?''
U većini slučajeva ne. Kad uđeš u zonu samo prijatelja, iz nje se teško izlazi. Ipak, moguće je, no ti moraš sebe potpuno promijeniti, svoju osobnost i pojavu, da bi te ona drukčije gledala. Ali ako to i nisi u stanju bar iskoristi ponuđeno prijateljstvo, ako je iskreno, i orjentiraj se na njezine frendice. A ne bi ti škodilo ni da ti nekad nekoj curi teatralno obznaniš: ''možemo biti samo prijatelji''. Vjeruj mi, probao sam i veliki je užitak. Nije ni čudo što tu rečenicu cure toliko vole...

8. ''Stifmeisteru, kao mali redovito sam spolno općio s kozama, to je bila seoska tradicija. Navikao sam se na to i teško mi je preći na žene. Što da radim?''
Ok, točno znam iz kojeg si sela blizu kojeg grada. Čuj, ako su ti koze draže od žena, onda ti nema pomoći. Ali s druge strane, nije tebi ni loše. Bar ne moraš igrati igrice i raditi na svom izgledu i svojoj osobnosti: dovoljno je zgrabiti prvu kozu koja naiđe. Jao, sad sam si to zamislio! Ma ti nisi normalan...


Post je objavljen 03.04.2009. u 10:22 sati.