Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinolovka

Marketing

FOTO - Velika akcija za Sandru Paović

Tiskovna konferenciji povodom humanitarne akcije:"Sandra ti to možeš", koja će se održati dva dana uoči Sandrinog 26. rođendana, 13. 04.

Povodom najave programa humanitarne akcije ''Sandra, ti to možeš!'' održana je konferencija. Humanitarna akcija će se održati dva dana prije Sandrinog 26. rođendana, 13. travnja, na Uskrsni ponedjeljak i to na nekoliko lokacija u Gradu Zagrebu. Završnica akcije bit će emitirana uživo na HTV-u s početkom u 20 sati i trajat će do 22 sata.


" Krug za Sandru "


Na konferenciji su bili prisutni trener stolnotenisačica Neven Cegnar, Tamara Boroš, predstavnica Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, predsjednik Hrvatskog kluba olimpijaca Stojko Vranković, Damir Šegota, predstavnici Sportske udruge studenata visoke poslovne škole Libertas i Bruno Kovačević sa HTV-a.


Riječi Damira Šegote, kao i predsjednika Kluba hrvatskih olimpijaca bile su više nego optimistične jer su obojica naglasili kako će sve učiniti da bi pomogli ovoj akciji.


- Od trenutka kad smo čuli što se dogodilo Sanji odlučili smo da joj moramo pomoći i nadamo se da ćemo uspjeti. U akciji će sudjelovati najveći i najbolji sportaši i kulturnnjaci, a ona će se odvijati na nekoliko mjesta s kojih će izvještavati naši reporteri. U sredini studija u Prisavlju bit će stol za stolni tenis kao simbol ove akcije - rekao je Bruno Kovačević u ime Hrvatske televizije.


Cijeli program će započeti na RŠC Jarun utrkom ''Krug za Sandru'', a veliko finale će biti revijalne nogometne utakmice za koje će karte biti besplatno podijeljene, stolnoteniski turnir i na kraju veliki koncert na Cvjetnom trgu. Uz to će biti organiziran i call centar koji će građanima omogućavati uključenje u akciju. Na Cvjetnom trgu će se prodavati majice po cijeni 40kn kojima se također sudjeluje u akciji, a iste te majice su prijavnica za utrku na Jarunu, kao što je 40kn prijava na stolnoteniski turnir.


Colonia se pridružila akciji


- Zahvaljujem inicijatorima ove akcije. Od početka su svi treneri i sportaši u kontaktu sa Sandrom, a drago mi je da ova akcija ide baš 2 dana prije njezinog rođendana i nadam se da će joj to biti dobar poklon - rekao je trener stonotenisačica Cegnar.


U akciji se može sudjelovati telefonskim pozivima već od danas na broj 060 9006, a isto tako jingl sa promocijom ove akcije kreće u emitiranje večeras od 18 sati. Za tvrtke je omogućeno da doniraju veće iznose na račun, a tu se prva istakla slovenska tvrtka MEDISARIA koja je donirala 30.000 kuna.


- Prošli tjedan sam bila kod Sandre. Psihički je jaka, ali je svjesna da je čeka najtežih godinu dana u životu. Rekla je da se sbvima zahvalim u njezino ime i da joj dođe da se rasplače kad čita koliko je ljudi uz nju - rekla je Tamara Boroš.


Neki od sportaša i estradnih zvijezda su potvrdili svoje sudjelovanje, pa ih se može i pohvaliti, a to su: Dubravko Šimec, Slavko Goluža, Zvonimir Bilić, Ante Kostelić, Nika Fleis, Ana Jelušić, te grupa Colonia, Feminem, Žanamari Lalić i Lana Klingor. Sve grupe i pjevači nastupit će s 3-4 pjesme. U stolnoteniskom turniru računa se na sudjelovanje mladeži, a nogomet će igrati Dinamo, Hajduk, Marić akademija, 24sata, te zvijezde protiv nogometaša, a kako doznajemo sudjelovat će i ministar Primorac.


Cilj cijele akcije je prikupiti 4.000.000,00 kuna za devetomjesečnu rehabilitaciju olimpijke Sandre Paović, a na HTV-u računaju kako će toliko biti prikupljeno do 23 sata 13. travnja. Isto tako na konferenciji je ukratko naglašeno kako bi trebalo korigirati neke medijske izvještaje koji govore da se Sandra Paović oporavlja u francuskom glavnom gradu Parizu, naime to nije točno, Sandra se trenutno na oporavku nalazi u mjestu 150 kilometara udaljenom od Pariza, Rouanu, uz dobre želje izražavamo nadu kako će ova akcija polučiti i više nego uspješne rezultate.

POJAŠNJENJE - Slike sa konferencija, kako iz Vlade, sa političkih konferencija, tako i sa sportskih događanja osobno fotografiram budući da se honorarno bavim novinarstvom, tek toliko reda radi da ne ispadne kako ih "posuđujem" od nekuda. Pratite HRT i NOVU TV i vidjeti ćete...Hvala.


FOTO ZAPIS:


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Post je objavljen 02.04.2009. u 20:27 sati.