Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dva2srca

Marketing

OSAM OBITELJSKIH BLAŽENSTAVA

Photobucket

1.BLAGO OBITELJI u kojoj se svi članovi okupljaju na zajedničku molitvu,jer će u njoj prebivati Gospodin.

2.BLAGO OBITELJI koja svetkuje dan Gospodnji,jer će njezini članovi biti pozvani na nebesku gozbu.

3.BLAGO OBITELJI čiji se članovi čuvaju grešnih zabava,lošeg društva i pijanstva,jer će u obitelji vladati kršćansko veselje.

4.BLAGO OBITELJI u kojoj nema psovki i kleveta,ružnih riječi i svađa,loših knjiga i časopisa,jer će ta obitelj biti hram mira i božjeg blagoslova.

5.BLAGO OBITELJI u kojoj se djeca rađaju,u kojoj se novorođeno dijete prima kao dar Božji i odmah iza rođenja krsti,te u kojoj svi članovi obitelji često idu na Ispovijed i Pričest,jer će ta obitelj imati budućnost i bit će čvrsta kao kula od kamena.

6.BLAGO OBITELJI u kojoj na vrijeme pozovu svećenika k bolesniku jer će mu bolest biti olakšana,a u slućaju smrti,smrt blagoslovljena.

7.BLAGO OBITELJI u kojoj se cijeni i rado uči kršćanski nauk,gdje djeca redovno pohađaju vjeronauk,čitaju vjerske knjige i novine,jer će tamo vjera biti živa i jaka.

8.BLAGO OBITELJI u kojoj roditelji imaju utjehu u dobroj i poslušnoj djeci,a djeca primjer vjerskog života i straha Božjega u kršćanskim roditeljima,jer će u njoj biti prava sreća.


Photobucket

Post je objavljen 02.04.2009. u 19:56 sati.