Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

Nova pravila!

Iako sam vam na ovom blogu omogućio da na kulturan i civiliziran način raspravljate o predstojećim lokalnim izborima, kao i o brojnim drugim temama, vi ste tu moju odluku više puta zloupotrijebili i iskoristili ste ovaj blog za vaša međusobna prepucavanja, vrijeđanja drugih, političke obračune i radili ste sve, samo ne civilizirano razmjenjivali mišljenja. Sve to usprkos mojim stalnim apelima da se bavite temama koje sam postavio na blog. Nekima su demokracija i tolerancija očito stran pojam i svojim su primitivnim komentarima zagadili ovaj blog do neprepoznatljivosti.
Zbog toga mi ne dajete drugog izbora nego da odstranim sve ono sa ovoga bloga što se ne uklapa u njegovu osnovnu edukativnu funkciju. Svi komentari iz zadnjih tridesetak izbrisani su sa bloga. Morao sam brisati sve, jer nemam vremena odstanjivati pojedine komentare. Ako želite ponovno komentirati članke, možete, ali samo u skladu sa temama. Također sam izbrisao i tekst o lokalnim izborima, i odsad ću izbrisati svaki komentar koji se ne bude ticao teksta ispod kojeg se nalazi i isto tako, svaki komentar političkog tipa.
Moju ste toleranciju i dobrotu zloupotrijebili i ne zaslužujete bolje. Ispričavam se onima koji su došli na ovaj blog pročitati nešto pametno i razmijeniti mišljenje o nekoj temi, a ostali su praznih ruku i razočarani. Priznajem da sam i sam tome doprinio dopustivši da stvari izmaknu kontroli. Probao sam svima dati mogućnost da se izraze, ali očito to neki nisu shvatili na takav način.
Ako nekome možda smeta ova moja odluka – a šta mu ja tu mogu, biti će ovako i gotovo. Odluku sam donio i proveo. Ovakva striktna pravila će biti provođena najmanje do izbora, a što će biti poslije, vidjeti ćemo. Ako želite raspravljati o vrgorskoj političkoj sceni i izborima, sa strane imate poveznice za dva politička bloga koja i postoje da bi se na njima raspravljalo o lokalnim izborima i politici općenito. Stoga navalite. Za par dana ću maknuti i ovaj tekst i postaviti nekakav povijesne tematike. Više neću ništa objašnjavati, već ću sve što ne bude u skladu sa gore postavljenim pravilima izbrisati.
Svoje komentare vezane uz ovu moju odluku možete ostaviti ispod teksta. Ja ću ih pročitati i imati na umu, i za nekoliko dana skupa sa tekstom izbrisati.
Kome se ovo ne sviđa, neka blog više ne posjećuje, ili na kraju krajeva, neka pokrene vlastiti blog i na njemu uvodi svoja pravila. Tko želi raspravljati o povijesti Vrgorske krajine, dobrodošao je i imati će svaku slobodu izražavanja.
Hvala.


Post je objavljen 02.04.2009. u 15:40 sati.