Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lili30

Marketing

Lassie se vratio kući

Prije svega, željela bih se svima koji su tijekom mog izbivanja svratili do mene i baš svima od srca zahvaliti na čestitkama za moj rođendan. Od svog najranijeg djetinjstva zamrzila sam svoje rođendane jer niti jedan ne pamtim po nekom posebnom ugođaju i radosti i gotovo svaki je bio "začinjen" suzama. Jednostavno, na svoj rođendan se ne osječam dobro i više sam tužna nego sretna. Tako je više - manje bilo uvijek, sve dok nisam taj dan proslavljala u krugu obitelji i najdražih prijatelja. Ove godine, budući da je to jubilarni rođendan, htjeli smo tu tradiciju prekinuti i jednostavno isćeznuti za taj dan, pa mi je suprug podario kao rođendanski dar nezaboravno putovanje u Pariz.

Dragi moji, prikupljam dojmove, zabilješke i slažem sličice, te čvrsto obećajem da ćete uskoro samnom podijeliti te predivne trenutke. Nadam se da će i Vas, kao i mene, Pariz ostaviti bez teksta i da ćete ga, ako već niste, poželjeti posjetiti.

Trenutno sam u gužvi s pripremama ostalih rođendana članova moje obitelji, pa kad i to prođe, evo mene opet s Vama i s novim postom o Parizu i ostalim usputnim gradovima koje smo posjetili.



Voli Vas Vaša


Lili



object width="425" height="344">

Post je objavljen 02.04.2009. u 13:09 sati.