Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

U2 će u Zagrebu održati TRI koncerta!

Irska grupa U2 održat će još jedan (treći!) koncert na maksimirskom stadionu u Zagrebu i to 8. kolovoza, dakle dan ranije od prvotno dogovorenog drugog nastupa, a dva dana ranije od prvotno dogovorenog prvog nastupa.
Ulaznice kreću u prodaju na Uskrs u nedjelju, 12. travnja!

Image Hosted by ImageShack.us

I službeno je potvrđeno da će Bono u Zagrebu pjevati čak tri dana zaredom!

Podsjećamo kako je Grad Zagreb pristao na održavanje prvog i drugog nastupa grupe U2, a pozitivan odgovor benda za treći nastup stigao je danas u srijedu točno u podne.

Nakon što su u samo nekoliko sati rasprodane sve ulaznice za prvi koncert irske grupe, a po svemu sudeći isto će se dogoditi i za drugi, promptno su počeli pregovori između Lupe, menadžmenta U2-a, Live Nationa i Grada Zagreba za održavanjem i trećeg koncerta.

'Mogu vam samo reći: Bono i U2 tri puta u Zagrebu i to 8. i 9. i 10. kolovoza ove godine.', izjavio je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić na drugoj izvanrednoj tiskovnoj konferenciji.

Cijene ulaznica za koncert ostat će iste, a od organizatora se saznaje da će se u internetsku prodaju pustiti 25 posto ulaznica, dok će se ostatak naći u slobodnoj prodaji. Ulaznice po cijenama od 250, 500, 750, 1000 i 2000kn moći će se kupiti na svim prodajnim mjestima Tickietproa, te na njihovim web stranicama.

Prodaja karata na internetu započet će u nedjelju, 12. travnja u 5 sati, dok će se u sedam sati početi prodavati na svim prodajnim mjestima Ticketproa. Organizatori poručuju da su problemi sa serverom riješeni, te da se ne očekuju gužve poput onih za prvi koncert.

Članovi fan kluba svoje će uzlaznice moći kupovati od petka, 10. travnja, od 10 sati, zaključno sa subotom, 11.travnja u 17 sati.

Treći koncert postaje tako prvi jer će se održati 8. kolovoza, a drugi postaje drugi iako je do nedavno bio prvi jer će se održati 9. kolovoza, a prvi koncert postaje treći odnosno zadnji jer će se održati 10. kolovoza. Ta informacija mogla bi oduševiti sve one koji su prošloga tjedna i 12 sati proveli u redu čekajući ulaznice za nastup zakazan 9. i 10. kolovoza. Gotovo 63 tisuće obožavatelja kupilo je ulaznicu za premijeru, a sada, zapravo, odlaze na oproštaj.

Image Hosted by ImageShack.us

Kako bilo, Zagreb je na oduševljenje i likovanje svog ekstatičnog gradonačelnika nadmašio ostale svjetske gradove, poput New Yorka, Dublina i Londona, gdje će najpoznatiji irski bend svirati samo dva puta.

Nikad razdraganiji Mićko izjavio je: ´Tak sam si hepi! Bum Bona vodil na plac da si zeme kajmak i zelje!´

Post je objavljen 01.04.2009. u 17:21 sati.