Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andjeoskestranice

Marketing

Tuljani








Dobijem danas mail za spas malih, slatkih, preslatkih tuljana beba. Revna ko i inaće pošaljem to na sve moguće adrese. Stiže od jednog prijatelja odgovor.

Ma zajebi ti morske lavove.... ne znam što očekuješ od vrste koja pušta svoje mladunce da umiru od boleština i gladi da se brinu za neke bebe morski lavova?.. kaj je tebi... .

Micek, pa ti si danas depresivan.
Vjerujem da postoje pojedinci koje će to dotaknuti i koji će možda nešto pokrenuti. Ja u to vjerujem, meni je tako lakše živjeti. Možda nisam u pravu ali ja na taj način izlazim na kraj sa problemima u životu :)

Ma treba sve to satrat... di je gumb da detoniram planetu... :-))))


Vjeruj, mislimo isto iako se ja još negdje duboko u sebi još uvijek nadam.

I tako traje prepiska. Tužna sam, tužna jer je on u pravu. Šaljem te slike okolo, opterećujući svoje prijatelje sa slikama krvavih mladunaca, prijatelje koji nemaju novaca za kartu do Splita a kamoli do tamo gdje žive bebe tuljani. Stavila sam im u glavu vibru nasilja nad nedužnim stvorenjima i pokvarila dan koji je mogao biti lijep. Ispričavam se svima kojima u svojem neznanju poslala mail. Danas ću ovaj blog napuniti slikama malih slatkih živih i sretnih beba tuljana i medeka. I zamislimo ih svaki dan ovakve. Jer što mislimo to kreiramo. Onakve loše slike samo kreiraju još više nasilja i možda potaknu nekoga da krene istim stopama. Neću vam više slati loše slike. Šaljem vam ubuduće samo one koje slave život, koje podržavaju život. Uživajte.











Post je objavljen 01.04.2009. u 13:38 sati.