Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maniac

Marketing

The Budget Boozers (Bern, Switzerland)

Švajcarski garažni bend, The Budget Bozers – dolazi i na 2 koncerta u Srbiju:

Image Hosted by ImageShack.us

Sreda, 1. april - Beograd @ Žica
Četvrtak, 2. april - Zrenjanin @ Klupče


Ulaznica za zrenjaninski koncert iznosi simboličnih 100 dinara, kojima se pokrivaju putni troškovi i hrana i piće za bend. Koncert će početi tačno u 22h, kao bi radni narod, a i školarci, nesmetano obavljali jutarnje obaveze poslednjeg radnog dana u nedelji. I kako ne bismo dobijali prijave zbog glasne muzike od starije gospođe iz komšiluka.

Budget Boozers su više onako na foru pop garage ... više furanje na garažu 60-ih.” - kaže Tomislav Žalec, organizator Garage Spring Roll festivala u Zagrebu. Ovo je treći po redu niskobudžetni garaž rok festival u organizaciji Gorana i Tomislava. O tome kako je sve počelo, za muzički portal mokrofonija oni kažu:

«Neko vrijeme smo znali u kafiću u kojeg izlazimo i u kojem muziku pušta naš vrli DJ Hellsonic dovoditi strane bendove koji bi zalutali u grad i koji bi htjeli svirati, pa smo vidjeli da je u biti organizacija koncerata jedna zanimljiva stvar s jedne strane, a s druge strane da se malo oživi situacija oko te vrste muzike, tog famoznog garažnog rock'n'rolla, tako da smo krenuli polako s organizacijom tih koncerata u Spunku i onda nam je pala na pamet ideja da bismo mogli jedne večeri imati više bendova, a samim time kad imaš više bendova to moraš nazvati nekako – festivalom. Onda je Pruga iz Spunka smislio ime festivala, podržao nas organizacijski i materijalno – mislim, to je sve sića – svi bendovi i dan danas, na trećem izdanju festivala, će svirati za putne troškove...»

klupče, kalendar
04. april od 12..h - St!llness /afterparti posle koncerta u KCu/ (Split, Hrvatska)
08. april od 22h - Radio Moscow (Ames, Iowa, USA)
11. april od 21h - Catch-Pop String-Strong (Wienna, Zrenjanin, Priština) /Jelena Popržan/
10. april od 22h - TWO OF HEARTS (Zrenjanin) /Dada&Marko/


Post je objavljen 31.03.2009. u 20:00 sati.