Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hidas

Marketing

‘Za šaku metala’ u humanitarne svrhe!

Zadarska udruga "Šigureca", u sklopu projekta "Artikultura" u Kinu Pobjeda 25. travnja organizira treći kvalifikacijski koncert Zadarske gitarijade pod nazivom "Za šaku metala", na kojem će nastupiti bendovi metal usmjerenja.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane zadarske bendove tog glazbenog izričaja da se do 12. travnja prijave putem myspace profila Udruge Šigureca. (link u lijevom boxu)

Koncert će biti organiziran u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Zadru i imat će humanitarni karakter; sav prihod od prodanih ulaznica za koncert donirat će se za kupnju električnih invalidskih kolica Marini Buri, studentici 3. godine sociologije i engleskog jezika na Sveučilištu u Zadru.

Akciju za Marinu prethodno je također uspješno pokrenula udruga Eko Zadar, više o tome u mojim prethodnim postovima ili na stranici Eko Zadra, link također u boxevima.

Pobjednik prošlogodišnjeg natjecanja "Za šaku metala" je mladi talentirani 'mel det' bend Time Treachery, a intervju koji sam s njima napravio potražite u sadržaju bloga, box dolje lijevo, kao i link za njihove stranice. O ovim događajima također možete čitati na najvećem zadarskom portalu ezadar.hr.




Post je objavljen 31.03.2009. u 19:09 sati.