Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mravince

Marketing

Mravinski Dom

Evala svitu moj dobri i deboto pošteni, evo taman sam se vratija iz Doma našeg Mravinskog di sam pritrpija pravu baražnu vatru kritika na vlastiti račun.
Je kriv sam i priznajem, nisam uspija napravit ono što se od mene ka pridsidnika očekivalo.
Kazna mi slijedi, ali i ovako su mi dani na ovoj pridsidničkoj funkciji izbrojani i po statutu i po volji biračkoga tila.

Ma di su se baš sad u ovo predizborno vrime solinjani i kučinjari uvatili obnavljat svoje Domove kulture ...



Photobucket

Radovi na obnovi solinskog Doma kulture Zvonimir

Photobucket
Radovi na Domu kulture u Kučinama

Kasno mi je sad opravdavat se i nabrajat šta se sve u ovih zadnjih osam godina uspilo napravit...nešto iz subjektivnih, a nešto iz objektivnih razloga:
Kupjena je klima u klubskom bifeu, pituran je bife, uređene su bivše prostorije šahovskog kluba, pituran je jarbol za zastavu (koju sam osobno maloprije skinija a novu ćemo uskoro stavit), uređene su društvene prostorije na katu (bivša knjižnica), piturano je ulazno pročelje Doma, kupljene su nove stolice za baštu, promijenjen je cili prozor na stubištu, Ban se zahvaljujući i mojoj (ali i Božjoj) volji održa u Domu, na Dom smo konačno stavili i kućni broj, u Dom smo ugostili gimnastički klub Salto-Solin tako da sala više ne zjapi prazna ...

Radilo se i na projektu obnove Doma. Izrađen je troškovnik i još ostaje da se uvrsti u proračun ako ne za ovu onda se nadam bar za iduću godinu.

Ma mogu kučinjari i solinjani (neka se ne uvride) stavit i fasadu od suvog zlata ništa lipše nema na ovome svitu nego fasada od prirodnog kamena od kakvog je sazidan i naš Dom.

I baš zato se sa obnovom Doma čekalo.
Nikakva parcijalna rješenja (za što sam se zalagao i uvik ću se zalagat) ne dolaze u obzir.
Dom se mora uredit u kompletu i to kako priliči građevini ovoga tipa.

I na koncu, uspili smo ono što je možda bitnije o svih matuni, stina, ponistri, stolic i ko zna čega još ne ... Društvo se održalo i na papiru i u stvarnosti.

P.S.
Znam, znam šta je mene najviše koštalo ... to šta je Mombasa zatvorila !!!


Post je objavljen 30.03.2009. u 23:25 sati.