Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kristinak

Marketing

(Mc)St(r)eamy + other stuff

Nisam sigurna kako mi je draža: u kožnjaku sa ganom u ruci ili ovako skockana na crvenom tepihu.

So pretty. smijeh
Photobucket

Danas smo imali construction work u stanu. Naime, Roditeljski Element je zaključio da nam trebaju novi prozori u dnevnoj i mojoj spavaćoj. Inače, ako nikad niste ugrađivali nove prozore, to je posao koji je gotov za dva sata. Izbiješ stare, namrdaš nove, popuniš rupe, nabaciš malo maltera da to sve lijepo izgleda i voila!

Naši radovi su trajali 12 sati. DVANAEST SATI za dva faking prozora! Naime, kad je Čiko Majstor izvadio stari prozor imao je što vidjeti. Kutija za (onu staru platnenu, koju nismo koristili dulje od desetljeća) roletnu je previše plitko bila uzidana (a to se nije vidjelo prije vađenja prozora) te novi prozor nije stao u predviđeni okvir. Lovely. I tako je Čiko Majstor morao razbijati 5x160cm betona kako bi novi prozor mogao sjesti. I tako na oba okna.

Čovjek bi pomislio da je tehnologija toliko uznapredovala da profesionalnim majstorima komad betona ne bi trebao predstavljati veliki problem. Čovjek bi se prevario ako bi to pomislio jer je razbijanje dotičnog betona trajalo 5 sati, samo instaliranje prozora 15 minuta, a krpanje svega što je razyebano razbijanjem betona dodatnih 7h. U sve to ne računam koliko je dugo i temeljito trajalo čišćenje (koje, BTW, još nije završeno!) moje spavaće sobe s obzirom da nismo bili spremni za građevinske radove of such magnitude, pa je prašine bilo POSVUDA. I kad kažem posvuda, onda zaista mislim po-svu-da. Čak i u ladici sa čarapama.

Kad se sve zbroji, ona fotografija Zoë na crvenom tepihu je valjda jedini highlight of my day danas. A s obzirom kako je pekasna, nije da se žalim. fino

Post je objavljen 30.03.2009. u 23:03 sati.