Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdstarasela

Marketing

Vijesti iz PVZ

Nakon održanih izbornih skupština po DVD-a članicama PVZ-e u petak 27.03.09. godine održana je izborna skupština PVZ-e Grada Duga Resa i Općine Bosiljevo.
Skupštini su nazočili delegati DVD-a udruženih u zajednicu, gosti iz susjednih VZ-a i ostali gosti ( g. Želimir Misir, predsjednik VZŽ Karlovačke, g. Goran Franković,predstavnik JVP Karlovac i predsjednik UPVH, načelnik područnog ureda DUZS Karlovac, predstavnici GZ Črnomelj, načelnik općine Bosiljevo g. Korenić.
Nakon podnošenja i usvajanja izvještaja o prošlogodišnjem i četverogodišnjem radu PVZ-e, slijedio je izbor novog rukovodstva PVZ-e.
Predsjednik Zajednice ostaje Josip Zlatunić (DVD Duga Resa), a novi zapovjednik je Miro Mamić (DVD Belavići).
Na skupštini je usvojen plan rada za iduće razdoblje, a posebno je naglašena potreba za opremanjem svih operativnih članova potrebnom osobnom zaštitnom opremom, osiguranje članova i njihovo slanje na obavezni liječnički pregled.
Naglašeno je da će PVZ-a i dalje organizirati tečajeva za osposobljavanje vatrogasaca (vatrogasac, vatrogasac I klase, dočasnik i dočasnik I klase), a u suradnji s VZŽ Karlovačke i osposobljavanje za zvanje vatrogasni časnik.
Organizirati će se i osposobljavanja za specijalnosti strojar, bolničar i rukovatelj motornom pilom, kao i ostale specijalnosti po mogućnostima.
Kao dio plana spominje se i uređenje i izgradnja novih vatrogasnih domova na području općine Bosiljevo i nabavka novih/ili rabljenih vozila za potrebe DVD-a s područja grada Duga Resa.
Posebno je potrebno posvetiti pažnju djeci i mladeži, te omasoviti njihovo članstvo po Društvima.

Photobucket

Photobucket

Post je objavljen 30.03.2009. u 22:06 sati.