Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/biganimal

Marketing

Kako to rade drugi

SPLIT - Ministar turizma Damir Bajs otvorio je u Splitu 11. međunarodni sajam nautike "Croatia Boat Show" na kojem je na 140.000 četvornih metara akvatorija ispred splitske Rive i trajektne luke predstavljeno 1355 izlagača, te je, uz ostalo, izloženo oko 450 brodova, od čega 30-tak jedrilica.



"Sada kada se zbog nastupajuće gospodarske krize mnogi sajmovi diljem svijeta zatvaraju, u Splitu se organizira ovaj nautički sajam zbog kojeg će u Split doputovati gosti iz svijeta u 100-tinjak privatnih zrakoplova. Očekuje se da će sajam imati ukupno 50.000 posjetitelja što je, uz veliku medijsku pozornost, važna promocija Hrvatske kao turističke destinacije."Organizator međunarodnog sajma nautike je tvrtka "Profectus", a sajam će biti otvoren do 5. travnja.



Ministar Bajs istaknuo je kako je ovaj splitski sajam među deset najboljih nautičkih sajmova u svijetu te je iznimno važan za promociju hrvatskog turizma.



"Sada kada se zbog nastupajuće gospodarske krize mnogi sajmovi diljem svijeta zatvaraju, u Splitu se organizira ovaj nautički sajam zbog kojeg će u Split doputovati gosti iz svijeta u 100-tinjak privatnih zrakoplova. Očekuje se da će sajam imati ukupno 50.000 posjetitelja što je, uz veliku medijsku pozornost, važna promocija Hrvatske kao turističke destinacije", rekao je ministar turizma Bajs.



Podsjetio je da je međunarodni sajam nautike "Croatia Boat Show" i prodajne naravi na kojem i hrvatski brodograditelji imaju što pokazati.



A kako se to radi negdje drugdje?

























Post je objavljen 30.03.2009. u 21:06 sati.