Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

Srnina igra i poštovanje naplate za Bilićev humani odnos:

Image and video hosting by TinyPic

Izbornikov odlazak u veliki klub je realnost

Sve su češće i glasnije priče oko budućeg trenerskog angažmana hrvatskog izbornika Slavena Bilića. Darijo jako cijeni izbornika pod čijim je 'okom' bio i na početku Bilićeve trenerske karijere u Hajduku,a i sad mu je povjerio kapetansku traku u reprezentaciji i oprostio bećarsko-fontanski ispad prije nekolijo godina. Dobar 'alibi' da se kapetan osvrne na aktualne priče:

"Svaki tjedan čitamo o novome klubu koji se za njega zanima. On je udario taj presudni pečat ovoj generaciji. Iako su, naravno, za uspjehe uvijek najzaslužniji igrači, usudim se reći da nije bilo njega, ne bi bilo ni nas. S njime smo nakon dugo vremena suvereno prošli kvalifikacijsku grupu i dva puta matirali Engleze. Siguran sam da će izbornik jednog dana završiti u velikom klubu jer je već dokazao da ima kvalitetu za takav posao. Svi ćemo biti nesretni kada on ode, ali to je realnost."

danas je odrađen i posljednji reprezentativni trening po prohladnom vremenu koje je čini se samo uvertira za snijeg i kišu koja se očekuje u srijedu. Upitan je nastup Luke Modrića...


Post je objavljen 30.03.2009. u 20:59 sati.