Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stifmeister

Marketing

Najlegendarniji uleti mjeseca ožujka



Proljeće je stiglo, zavodnička sezona se zahuktava. Mladi zavodnici i veterani ove igre sve češće prilaze ženama s namjerom dolaska do vrućih dodira, malo pomalo tempirajući formu za ljeto. No, vlastita pohota nije jedini motiv s kojim muškarci prilaze ženama. Nekad to čine iz čiste želje za cirkusiranjem. U mjesecu ožujku bilo je pregršt ludih nekonvencionalnih uleta, a ovdje izdvajamo pet najboljih:

1. ''Hej, bi li se mogla pobariti s frajerom koji ima proljev?''
Autor: Stifmeister

Ulet s proljevom ne samo što je bio najlegendarniji, nego svakako i najšokantniji u posljednjih 30 dana. Zamislite samo muškarca kako se zguren drži za pozadinu i prilazi curi s gorkom grimasom na licu pa postavlja ovo kontroverzno pitanje. Čak su i svi muškarci koji su to imali prilike vidjeti ostali u šoku, a o ženama da ne pričamo. Jednostavno nisu mogli vjerovati da je netko toliko blesav da bi mogao izvesti ovakvu psinu.

2. ''Jel' bi htjela stisnut moju guzu poput sočne marelice?''
Autor: Zanetti

Upotrijebiti poredbu i metafore prilikom uleta nikad nije loše, a za ovaj izbor riječi svakako moramo pohvaliti autora, koji je objedinio provokativnost i legendarnost. Nema sumnje, u ekstremnim situacijama ovaj ulet čak i ima određenu perspektivu. Ako je cura silno pijana...

3. ''Hoćeš li zaigrati sa mnom šah?''
Autor: Stifmeister

Mnogi su se zgražali i ismijavali samu ideju nošenja šaha u diskoklub, ali kad su vidjeli kako žene pozitivno reagiraju na poziv igranja ove igre brzo su ušutili. Dapače, prošli vikend mnogi su prihvatili šahovski ulet, a neki čak i dobili broj mobitela pomoću njega. Toplo preporučam nošenje šaha van, jer šah vam je najbolji timski kolega prilikom zavođenja žena.

4. ''Nemanja Lazarević, vama na usluzi!''
Autor: Safin

Glumiti srpskog uglađenog oficira omiljena je zanimacija autora ovog uleta nakon što popije pola litre votke. Druge dvije varijante ovog uleta su ''Poštovanje, ja sam Srbin iz Čačka'' i ''Ja sam čistokrvni Beograđanin''. Iz nepoznatog razloga ovakav pristup zasad nije donosio rezultate.

5. ''Da li se drogiraš?''
Autor: Di Canio

Ovo pitanje zbilja je u stanju šokirati djevojku kojoj priđeš, a nakon što ti negativno odgovori, a ti joj kažeš: ''Trebala bi'', malokoja će se nasmijati. Svejedno, autor uleta strašno uživa u njemu i ne vjerujemo da će odustati od ovakvog pristupa u budućnosti.



Kao poseban bonus donosimo i apsolutni odjeb mjeseca, u režiji jedne zanosne plavuše: ''Možemo biti samo prijatelji. Ja želim da mi dečko izgleda kao Nikola Karabatić!'' Ako netko izgleda poput momka sa slike iznad, slobodno nek mi se javi. Imam za njega curu...


Post je objavljen 30.03.2009. u 14:58 sati.