Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvddonjavelika

Marketing

PROLJETNI RADOVI DVD-a DONJA VELIKA


Nakon duge zime, osvanulo je konačno proljeće. Topli ali pomalo vjetroviti dani potaknuli su DVD Donja Velika da krene na uređenje okoliša Vatrogasnog doma.
Tako su se članovi Društva okupili 08. ožujka i zajedničkim snagama uredili okoliš Doma.

Ove godine jedna od točaka plana rada je izgraditi kuhinju i WC. Članovi Društva odlučili su krenuti sa pripremama za izgradnju. Istog dana kada je uređen okoliš, pripremljen je i teren na kojemu ćemo izgraditi prostorije koje su nam i te kako potrebne. Nakon što su članovi društva izvršili poslove koje su naumili napraviti tog dana, uslijedilo je zajedničko druženje. To druženje nakon čišćenja iskoristili su za dogovor oko daljnjeg uređenja okoliša doma.

O tim planovima nešto kasnije!

Budući da se približio kraj mjeseca ožujka, DVD-a Donja Velika odlučio se pripremiti za preventivno dežurstvo. Ove godine je to učinjeno nešto malo ranije, ali to pokazuje da ćemo spremno dočekati bilo kakav požar.
Tako su 22. ožujka okupili se: Dubravko Puhač, Stevo Jakrlin, Mladen Ištvanović, Stjepan Glogovčan, Zlatko Begović i Mario Pividori.
Budući da je cisterna bila neispravna, ovi članovi pobrinuli su se da uklone kvarove ponovno uspostave cisternu.
Nakon što su ponovno stavili cisternu u funkcionalno stanje, napunili su je vodom i tako je pripremili za nadolazeća dežurstva.


SLIKE SA PRIPREME ZA NADOLAZEĆA DEŽURSTVA











Nadamo se da će naši članovi Društva biti i dalje aktivni kako su bili do sada!!!



Post je objavljen 30.03.2009. u 14:22 sati.