Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxingrovinj

Marketing

Budokai na velikom međunarodnom turniru "Austrian Classic"

Pehari


Na najvećem Europskom međunarodnom turniru koji se održao 28.03 u subotu na kojem je nastupilo 1.472 natjecatelja iz 23 države, nastupio je kickboxing klub "Budokai" Rovinj koji su i ovog puta postigli izvanredne rezultate.
Kickboxing klub "Budokai" Rovinj nastupio je sa svoja četiri borca u seniorskim kategorijama.
Ekipa


Manuel

Manuel Smoljan nastupio je u seniorskoj kategoriji do 79 kila i u tijesnoj borbi gdje je vodio tokom cijelog meča protiv Austrijanca izgubio je pred sami kraj borbe. Manuel je nastupio i u juniorskoj kategoriji do 79 kila gdje je došao do finala i izgubio za zlatnu medalju od borca iz Češke i ostao na srebrnoj medalji.

Bojan

Bojan Mišković nastupio je u seniorskoj kategoriji do 84 kile i pobjedio sve protivnike do finala , u finalu je došao sa starijim borcem iz U.K , Michael Page i u jako izjednačenoj borbi izgubio i osvojio srebrnu medalju.
Nastupio je još kao junior do 84 kile gdje nije imao velikih problema za osvajanje zlatnog pojasa, došao je do finala gdje je u finalu pobjedio borca iz Njemačke i osvojio prvo mjesto.

Paulo

Paulo Benussi nastupio je u seniorskoj kategoriji do 89 kila gdje je u prvoj borbi pobjedio borca iz Češke prekidom borbe a u borbi za finale izgubio od borca iz Eng, i ostao na trečem mjestu, brončanoj medalji.

Boris

Boris Mišković nastupio je u dvije seniorske kategorije do 94 kila i preko 94 kila, imao je puno borbi koje su se odvijale jedna za drugom, trebalo je sve te borbe izdržati , pobjedio je sve protivnike i osvojio isto kao prošle godine dva zlatna pojasa, prvo mjesto u oba dvije kategorije, sasvim zasluženo.

Budokai ekipa

Boris i Bojan


Post je objavljen 30.03.2009. u 12:34 sati.