Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/framaruzici

Marketing

Frama Ružići vs Frama Posušje

U subotu 28. ožujka naša Frama je imala čast uzvratiti posušanima zadnju utakmicu. Naš predsjednik sportske sekcije, Toni Iličić i predsjednik sportske sekcije Frame Posušje, Dado Bešlić su se dogovorili za utakmicu. Na igračima je bilo da samo dođu i odrade to kako najbolje znaju. Utakmica je počela u 15 h na igralištu u Ružićima.


Za Framu Ružići igrali su: Toni Iličić, Denis Nikić, Damir Bracić, Josip Mikulić, Mate Bandić, Mario Bandić, Hrvoje Leko i Ivan Kondža – Iko.
Za Framu Posušje igrali su: Dado Bešlić, Karlo Jukić, Milan Tolo, Cvitan Jukić, Tomislav Jurišić, Ivan Lončar, Josip Ramljak i Jakov Jukić.

Mrežu su prvi zatresli framaši iz Posušja, pa drugi put također posušani, a onda počinju ružićani... 2:1 za Posušje, 2:2, 3:2 za Ružiće, pa ponovno izjednačenje tj. 3:3, 4:3, 5:3, 6:3, 7:3, 8:3. Konačni rezultat kao uzvrat za nedavni poraz u Posušju.
Posušanima svaka čast. Ovo je pravi dokaz da je svatko bolji na svom terenu. Utakmica je bila i napeta i opuštena...neznam kako to opisati, ali jedno 100% znam, a to je da je ova utakmica bila jako zanimljiva.

U ružićke strijelce su se upisali: Mate Bandić (1), Josip Mikulić (2), Damir Bracić (2), Hrvoje Leko (1) i Denis Nikić (2), a u posuške: Karlo Jukić (2) i Cvitan Jukić (1).

Mi se iskreno nadamo da će biti još ovakvih utakmica, ali bi voljeli da se priključe i druge Frame. Ovakve su utakmica dokaz da se utakmica ne svodi na psovku. Moramo spomenuti da je utakmica bila prijateljskog karaktera. Pobjednik, znamo, nije važan. Jedino je važno druženje, zabava, upoznavanje... Nadamo se da će biti još ovakvih utakmica i da su se posušanima svidili Ružići. Hvala Vam što ste došli!
Mir i Dobro

Ž.Mikulić/Frama Ružići

Image and video hosting by TinyPic

Pogledajte ostale FOTOGRAFIJE

Post je objavljen 29.03.2009. u 17:48 sati.