Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/webstilus

Marketing

Zvijezde pjevaju - žiri prostači



Mi plaćamo pretplatu HTV-u, zar ne?

Dakle, bilo bi pristojno da HTV upozori ljude - koje jako dobro plaća iz naših pretplata - da se trebaju pristojno ponašati prema gledateljstvu u kojemu ima i djece. Eksplicitno prostačenje jednog člana žirija - i to sasvim nepotrebno i nevezano uz posao za koji dobiva novac - doista je ispod svakog nivoa. I umjesto da se to, eto, pusti da prođe kako je već prošlo, Dreletu je to došlo kao kec na desetku i nije odolio da ne ponovi. Raspredao bi on u tom stilu i dalje jer je tu doma, da mu valjda netko iz pozadine ipak nije dao mig da se suzdrži.


Martina je promijeni imidža dodala i ublaženu retoriku, što joj svakako bolje stoji od izigravanja babe Roge. Katju također valja pohvaliti za novi look primjeren godinama, ali i za stoičko podnošenje kritika koje su, nažalost, bile i blaže nego što njezina izvedba objektivno zaslužuje. No, kao što reče Hus, to bi i trebao biti show u kojem osobe uspješne u nekim drugim područjima pokazuju i neku svoju nepoznatu stranu, a ne dueti pjevač/glumac, u kojima je glumac najčešće i glazbeno obrazovan, a pjevanje na pozornici ide mu u rok službe.


Da je Miha zasluženo ispao, više je nego jasno. Da Kristina i Marko neće daleko dogurati, i to je jasno. Nejasno je samo kako je njihova bljedunjava izbedba prošli put doživjela takve hvalospjeve žirija.


chagall

Post je objavljen 28.03.2009. u 22:18 sati.