Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tikycool

Marketing

...pročitala sam je...

E ljudovi...di ste......kao što vidite po naslovu....da pročitala sam je.....NAPOKON!!!!finoparty.....Da budem konkretnija pročitala sam knjigu Mladi mjesec....jao knjiga je:____________jednostavno nemam riječi....mislim da to trebate sami pročitati...jednostavno nisam mogla prestat čitat tu knjigu...pa mislim pročitala sam je u jedan dan...Ne mislim vam sada pisati šta se događa u knjizi...sami saznajte....al napisat ću vam moj najdraži dio iz knjigezujo....kada bi vam prepisivala sve najbolje djelove...vjerovatno bi prepisala cijelu knjigu....hehe.....al valjda zato nema potrebe..... Evo moj najdraži dio....cerekEdwardcerek ga govori....:

"Prije tebe, Bella, život mi je bio poput noći bez mjesečine. Vrlo mračan, ali bio je zvijezda - točaka svijetlosti i razložnosti....A onda ti si proparala moje nebo kao meteor. Odjednom sve je planulo; nastao je bljesak, nastala je ljepota. Dok te nije bilo, nakon što je meteor pao za obzorje, sve mi se smrknulo...Ništa se nije promijenilo, ali oči su mi ostale sljiepe od onog sjaja. Više nisam mogao vidjeti zvijezde. I više nije bilo razloga ni za što."

Uffffcerekzujo...kad bi to meni moj dečko rekao...al mislim da ipak svi malo previše maštamo kad mislimo da možemo pronaći dečka kao Edwarda.... Ah ipak nada umire posljednja zar ne?...a jesam se uživila.... dobro sad možda sam dosta nahvalalila to knjigu jer sam je ipak tek danas pročitala....žao mi je što nisam prije....i što nikako ne mogu doći do drugih dijelovacrynocry....A dobro dosta o tome...meni je super...u školi- ok...uvijek može bolje...jao jedva čekam praznikesmokinsmokinsmokin...nije baš da će mi to biti neki odmor, al ajd....meni je bolje išta nego ništa....Moram se danas naspavat...pa idem rano u krpe...jer nisam se cijeli tjedan pošteno naspavala...sat me stalno budio usred najslađeg sna.... Eto tak nije mi baš dosadno...et jučer smo Lora, Ćuška i ja išle do grada...bilo je super... idemo na ekskurziju uskoro..jeeeeepjeva...i vrača nam se stara razrednica... Et ode ja sad....swima weliki kissač i pussač....pogotovo mojoj Lori, Nini, Ćuški...Tei i nekim curama iz razreda i naravno mom cijelom 6.d.-the best... Tnx na komichima...ako hoćete u linkove...samo recite....no problem...idem sad BiG kIsS i PoZzZzZzZz!!!!!puss@..mahwavewavekisskisskisskissnut


Mladi mjesec:

Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 28.03.2009. u 22:10 sati.