Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/projekt365

Marketing

3/365

Naravno, jučer nije radio blog pa nisam mogla u editor, a samim tim ni napisati post, objaviti fotku. To me inaće jakopunomnogonajviše živcira i zato sam i jednom davno odustala od bloga (a bio je najkul :D). Ali eto, izmjenjujem vrijeme objave pa ćemo se pravit da je sve u najboljem redu ;)

No dakle, današnja (jučerašnja :D) fotka prikazuje sve što mi je obilježilo petak. Ova cesta i gusjenica (nikad ne bi pogodili što je to zapravo :P) označavaju dogovor koji smo uspjeli privesti kraju u školi oko jednodnevnog izleta (9.5.). Idemo u Sloveniju svašta nešto vidjeti od čega sam jedino zapamtila neku čokoladarnicu ili nešto tako, a na putu prema Sloveniji posjetit ćemo i Kumrovec. Iako je prvobitna ideja bila Sarajevo, razrednica je odustala od toga jer je zamišljeno kao dvodnevno putovanje, a njoj se to ne da. Ehh!
Brojevi predstavljaju matematiku i muku koju proživljavam zbog nje, petkom posebno - prva dva sata. A tako sam dobro započela godinu, jebemu..
I ima još jedan mali detalj na slici koji se ne vidi ovdje, a neću ga ni otkrit jer se ne želim opet prisjećat i bezveze živcirat. Tako! :) Evo slike:

Photobucket


Post je objavljen 27.03.2009. u 23:49 sati.