Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crniblogkomunizma

Marketing

NATOPAKT = TROJNOM PAKTU?

Dragi blogeri i čitatelji, kao što su nas naši main-stream mediji, koji se nalaze u službi ideologije liberalizma, obavijestili da su saborski zastupnici ratificirali (potvrdili) Protokol o pristupanju Republike Hrvatske Natopaktu, opet smo postali dobre sluge loših stranih gospodara.

Photobucket
Ipak imam više povjerenja u HOS koji me jednom već branio od agresije, nego u ovoga koji je gledao po strani dok je Vukovar gorio:

Photobucket

Što pristupanje jednom stranom vojno-političkom savezu znači za budućnost hrvatskog naroda ne moram valjda posebno ni naglašavati, u svakom slučaju, nažalost, ništa dobro. Naši saborski zastupnici su doslovno zastupnici Sabora a ne hrvatskog naroda, i pokazali su, izuzev gospodina zastupnika Dragutina Lesara (nekadašnjeg dobrog sindikalista) da nemaju mozga, da ne znaju što su nacionalni interesi i njihova zaštita, i da su od naroda udaljeni svjetlosne godine. Naroda se, kao zastupnik Sabora Ivo Josipović (SDP), sjete samo kada se kandidiraju za neki državni položaj, onda su im puna usta naroda, usta za koja je pokojni umoreni Siniša Glavašević ustvrdio da su zločinačka, što je primjedba koja je sasvim na mjestu.

U prošlome postu pisao sam o povijesnom Trojnom paktu kojemu su bile pristupile prva Jugoslavija i NDH, 1941. godine. Ostao sam dužan objašnjenje karaktera Trojnog pakta, dakle, koji su bili uzroci njegovom osnivanju, te ću napraviti usporedbu s Natopaktom, da vidimo u kojoj mjeri vladajući 'hrvatski' političari (Jugoslaveni ili kako bi Otac domovine Ante Starčević rekao 'Slavoservi', pri tome ne mislivši na Srbe jer srpski narod i njegovu samostalnu državu Srbiju je poštivao, nego na domaće, hrvatske izdajice), ne izvlače pouku iz povijesti, jer su nedovoljno obrazovani i gotovo nikako nacionalno osviješteni, i općenito rečeno nemaju prosvijetljenu pamet. Nadam se, ako ih već neće narod da će ih primjereno kazniti Bog.

Većina zemalja koja je bila pristupila Trojnom paktu između Njemačke – Japana i Italije bile su zemlje čije su vlade (režimi) bile revizionističke, dakle, postavile su zahtjev da se ukine kazna koju su nakon Prvog svjetskog rata nad njihovim zemljama izvršile pirove pobjednice koje su 1919. nametnule novi svjetski poredak zvan versajski poredak. Bio je to paket mjera koji su ratni piromani iz 1914. godine na čelu s britanskom vladom uveli da bi bogati postali još bogatiji, a uključivao je lihvarske kamate na ionako nepravedenu ratnu štetu, što je dovelo do kolapsa nekoć gospodarski razvijenih zemalja, posebno Njemačke u kojoj je nestao srednji sloj, a radnička klasa svedena na prosjački štap. Velika Britanija je isprovocirala Prvi svjetski rat, i objavila rat Njemačkoj kako bi izbjegla gospodarski kolaps i stečaj, a o čemu je na osnovi dokumenata i dokazanih činjenica pisao izvrsni analitičar F. William Engdahl u svojoj knjizi STOLJEĆE RATA. Na jednom poginulom engleskom i američkom vojniku su pohlepni bankari Wall Streeta i londonskog Citya zaradili 10 tisuća ondašnjih američkih dolara; tycooni, najbogatiji liberalno ateistički naftno-bankarski angloamerički sloj doslovno je zaradio na danku u krvi cvijeta kršćanskih naroda koji su u Prvom svjetskom ratu izginuli. Kao posljedica 'Versaillesa' pojavio se Hitler kojega je financirao nitko drugi do angloamerički naftno-bankarski lobby, a motiv liberala je bio, naravno, znate već, profit – novac, money, money, money. Novac je jedini bog liberalima, i njemu su ti suvremeni 'paraziti' podredili cijeli svijet; njihov recept nije samo pljačkanje ljudi kroz gospodarske mjere nego i izazivanja ratova, pa i svjetskih ratova, i te recepte primjenjuju i danas, u naše vrijeme ove svjetske financijske krize; sve je isto, nitko od tih zločinaca nikada nije kažnjen, i zašto njihovi nasljednici ne bi ponovili isti recept kao i uoči Prvog i Drugog svjetskog rata, ratovi iz kojih je uski svjetski zapadni sloj bogate elite izašao svaki puta sve bogatiji i bogatiji.

Što se tiče ljevice, ljevica je od samoga početka bila marioneta liberalnog Zapada; vođa boljševika, Lenjin, bio je njemački agent, što potvrđuju dokumenti iz arhiva ministarstva vanjskih poslova Kaiserova Reicha, a kad je stvoren SSSR, britanska politika manipulirala je Lenjinovim režimom.

Marksizam je stvoren kao reakcija na bešćutni liberalizam, ali je socijalizam postao ništa manje bešćutan sustav nepravdi i silnih zločina. Marksizam je nastao u Londonu, u londonskom Cityu, i tu zločinačku ideologiju je britanski establishment poslao na europski kontinent da uništi društva i gospodarstva koja su u izravnom konkurentskom odnosu prema britanskim imperijalistima i zločincima kao što je bio Winston Churchill, guverner Engleske narodne banke Montagu Norman, i raznorazni drugi mračni lordovi. Prvi su Irci iskusili moć lordova kada je sredinom 19. st. britanski imperijalizam uništio irsko gospodarstvo i tajnim oružjem, glađu, iskorijenio trećinu irskog naroda, a trećina je trbuhom za kruhom iselila u Sjevernu Ameriku dok su se britanski ateisti (formalno protestanti) naselili na zemljišta irskih vjernika.

Trojni pakt je ideološki imao cilj stvaranje novog svjetskog poretka, i podjelu svijeta, prvenstveno podjela interesnih sfera u Europi i Istočnoj Aziji. (Što je Bush stariji na televiziji najavio 1991. nakon Pustinske oluje nego New World Order, NWO, ili Novi svjetski poredak?)

Japan, na Dalekom istoku, vodio je politiku stvaranja autarkičnog gospodarstva, dakle, gospodarstva koje bi bilo autonomno, neovisno od uvoza; takva gospodarstva u ono vrijeme imale su Sjedinjene Američke Države, i Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije sa svojim kolonijama po svijetu, donekle i Francuska i SSSR. Japanci nisu htjeli ništa drugo nego što su imali Englezi, Amerikanci i Sovjeti, moć, kolonije, vlast u svijetu; Nijemci također; sve je to naravno nepravedno, pogotovo iz perspektive 'malih' naroda i neimperijalističkih zemalja kao što je Hrvatska, Finska, Irska, Slovačka, Korea, Vijetnam itd. Malo je poznata povijesna činjenica da su SAD uvele uoči Drugog svjetskog rata naftni embargo protiv Japana, tako da napad na Pearl Harbor dobiva drugi značaj kada se u vidu ima ta činjenica na osnovi koje je prijetio kolaps japanskog gospodarstva i društva; prirodno je da se društvo želi obraniti protiv toga da naftnim embargom bude ugušeno i bačeno na koljena pred tzv. multinacionalnim companyama s liberalnog Zapada. Fašističkom Trojnom paktu je pristupila i jedna miroljubiva Finska, ne zato što je bila fašistička, nego zato što ju je 1939. godine napao SSSR kada su komunisti izvršili agresiju na antikomunistički susjedni narod.

Natopakt osnovan je nakon Drugog svjetskog rata kao odgovor na realni sovjetski imperijalizam i komunističku prijetnju; ironija sudbine je da je Zapad glavni krivac što je komunizam uopće bio stvoren, što se marksistička ideologija, koja je toliko zla nanijela svijetu, uopće pojavila, a isto tako je liberalni Zapad kriv što se bio pojavio fašizam; isto kao što je Zapad financirao Hitlera tako je prije toga doveo na vlast i financirao je Mussoliniev fašistički režim, a nakon Drugog svjetskog rata je financirao jugoslavenski komunistički režim, dakle, sve je to jedna hrpa licemjera kad je riječ o zapadnim političarima koja načela imaju samo na papiru dok je realnost machiavellizam, dakle, oportunizam, najgora vrsta odnosa u društvu, u svakom slučaju antikršćanski i antihumanistički odnos!

Naša domaća ljevica, staljinističko-titoistička ljevica, od samoga svoga početka, koji seže od konca Prvog svjetskog rata, bila je marioneta sovjetskih boljševika i zapadnih kapitalista, a boljševici i liberali bili su 'paraziti', doslovno izrabljivači naroda.

NATO je nakon sloma Sovjetskog Saveza i realne prijetnje Crvene armije postao instrument antikršćanskog i antihumanističkoga odnosa, instrument liberala za manipulacijom zemalja-članica tog Sjevernoatlantskog saveza zemalja liberalne demokracije, a kakva je to vrsta demokracije, ta 'liberalna demokracija', vidi se na prmjeru Hrvatske koja je u 19 godina samostalnosti (ili bolje rečeno uvjetne samostalnosti) doslovno opljačkana i porobljena od liberalnog Zapada, isto kao u vrijeme socijalizma i Titove Jugoslavije, samo što je tada vladala surova sirova sila titoista, a danas suptilna diktatura u kojoj su marionete isti oni su koji bili marionete Zapada u Titovoj Jugoslaviji koji je pola stoljeća poticao jugoslavenske komuniste da kolju, muče i ponižavaju hrvatski narod! Na koncu je naše korumpirane marionete iz SDP, HDZ, HNS, HSLS, HSS i drugih satelita SDP-a i HDZ-a, kao i iz Ureda predsjednika Republike, nagovorio da stave točku na 'i', odnosno da Hrvatska pristupi novom Trojnom paktu, zvan Natopakt. Reći će netko, čekaj malo stari moj, kako možeš uspoređivat fašistički Trojni pakt s demokratskim Natopaktom?

No, ja vas pitam, kakvu demokraciju imamo, imamo li uopće demokraciju (vladavinu naroda), i što mi uopće kao sustav imamo?

Imamo navodnu demokraciju i pseudoparlament koji o ničemu ne odlučuje osim što potvrđuje politiku izvršnih vlasti u čijim redovima sjede marionete liberalnog Zapada, dakle, domaći titoisti, bivši komunisti, korumpirani gadovi.

Kakva je to demokracija i pravna država u kojoj niti jedan od komunističkih zločinaca, oznaških koljača i udbaških ubojica i prokletih doušnika nije od strane pravne države kažnjen? Niti jedan komunistički ratni profiter, a svi su ratni profiteri u Hrvatskoj bivši komunisti, nije kažnjen! Nitko nije kažnjen zbog izdaje Vukovara i Bosanske posavine! Nitko nije kažnjen zbog sloma Hrvatskog proljeća, a slom Hrvatskog proljeća je hrvatski narod unazadio 25 godina! Nitko nije kažnjen, ne amo zbog 'Bleiburga' i titoističkih ratnih zločina i zločina protiv čovječnosti, zbog genocida, nego naprotiv, svi su zločinci nagrađeni partizanskim mirovinama, namireni kapitalom hrvatskog naroda nakon sloma Titove Jugoslavije, i ne samo kapitalom nego i položajima i privilegijama, što je tipično za jedno tipično parazitsko društvo kakvo je titoističko društvo u Hrvatskoj koje svojim zločinačkim ustima laže, vara, kleveće i služi svom bogu, zapadnom kapitalističkom izrabljivaču, liberalnom gospodaru svijeta!

Sigurnost Velike Britanije danas se brani u Afganistanu i Iraku; sigurnost Turske brani se u Kabulu, sigurnost Hrvatske brani se u Kandaharu, sigurnost Poljske u Pakistanu, zaista, toga smo se naslušali u povijesti jer i Hitler je govorio da se sigurnost Reicha brani u Staljingradu.

Meni se čini, zapravo, uvjeren sam, da su liberali gori od nacista jer Hitler je bio brutalno iskren, rekavši da on predstavlja samo drugu stranu liberalne medalje; nacisti i komunisti su bili iskreni utoliko što nisu tajili svoje imperijalističke ciljeve, dok liberalni Zapad kroz Natopakt laže o tome da je cilj demokracija, na primjer u Iraku, i uspostava načela pravne države u Afganistanu; u to mogu naravno vjerovati samo još debili.

Najbolji primjer je Hrvatska: načelo Natopakta zahtijeva da zemlja koja pristupi u članstvo mora imati demokraciju i pravnu državu; u Hrvatskoj su svi izbori devedesetih bili krivotvoreni i namješteni, osim prvih iz 1990. godine (a i ti izbori nisu bili slobodni u pravom smislu te riječi, nije bilo višestranačke kontrole izbora) i vjerojatno 2000. godine; SDP je 2000. godine pobijedio isključivo zahvaljujući dokazanoj činjenici što je Franjo Tuđman bio obračunao s Dobroslavom Paragom, tako da hrvatsko biračko tijelo nije imalo demokratsku alternativu. U Hrvatskoj pravna država nije riješila nijedno politički motivirano ubojstvo iz devedesetih, nijedan slučaj ratnoga profiterstva i političke korupcije, niti jedan! Zapad prelazi preko toga jer to za liberale nije bitno, bitno je da postoji forma i laž o demokraciji, kao za vrijeme Titove Jugoslavije kad je prema vani sve bilo super, a to što je ta tamnica naroda od zemlje imala koncentracijski logor na Golom otoku nije nikoga na Zapadu uzbuđivalo, pa i oni sami su imali i imati će i dalje logore, a Guantanamo je zorni primjer, ali dovoljno su licemjerni da prešućuju da komunisti imaju konc-logore, i, naravno, stalno vrte priču o fašističkim logorima koji su nekoć postojali, i to se svakodnevno naglašava kako bi se skrenula pažnja sa zločina današnjice koje liberalni Zapad čini iz dana u dan.

Photobucket

I dok nas je naša domaća bagra razvlastila dobrog dijela od našeg suvereniteta, premijer si je dao pribaviti, naravno, na račun hrvatskog naroda, samo što se to javno ne kaže, novu oklopljenu limuzinu Bavarskog zavoda za motore, za 'sitnicu' od 4,2 milijuna kuna; sada je izdao nalog tajniku HDZ-a Ivanu Jarnjaku da što prije proda limuzinu ali to ništa ne mijenja na stvarnosti, jer radi se o grabežljivom suptilnom otuđivanju; u isto vrijeme traži se od učitelja i profesora stezanje remena; međutim, to liječnicima, pravnicima i nastavnicima treba kao lekcija jer kad su malobrojni svjesni pozivali ljude prošle godine geslom 'STEGNITE VI SVOJ REMEN BANDO LOPOVSKA!' na opravdane protuvladine prosvjede, ostali su samo okretali glave, kao što to malograđani uvijek i rade, a kad malograđaninu dođe voda do grla onda kuka; ma, nemaš pravo kukati nego trpi kad si mazga! Neka te Sanader i taj tvoj voljeni SDP pljačka i muze još više, malograđanine, klanjaj se Milanu Bandiću kao bogu i zlatnom teletu, liži mu pete, svršavaj na pojavu Stjepana Mesića i njegovih viceva, i nemaš se pravo buniti kad ti tvoji favoriti snižavaju plaće jer nisi zavrijedio veću plaću, niti si zavrijedio ovo što imaš sada – sve ti treba uzet! Davno je rečeno, kad narod ne želi skinuti glavu tiranima, onda tirani skidaju glavu narodu!

Photobucket
To nam treba u hrvatskoj državi i u demokraciji, i to nam nudi SDP: petokraku i teroriste jugoslavenske komunističke omladine

HDZ i SDP upravo se natječu u licemjerju. Ne zna se tko je veći licemjer? Pod zadnje izgleda da Milan Bandić vodi ispred Sanadera: kad je u pitanju promjena naziva Trga maršala Tita onda nema vremena za proceduru, ali kad treba imenovati ulicu po jednom komunističkom zločincu kao Ivi Loli Ribaru, članu ekstremnističke organizacije SKOJ i zločinačke organizacije KPJ, onda nema problema, Milan 'katolik' je odmah ZA, a glupi malograđani se smiju na njegove gafove s babama s placa i 'push' forama.

Čudi se Tvrtko Jakovina da netko uopće može postaviti zahtjev za lustracijom, da je to nemoguće jer kako se misli cijeli državni aparat koji su zaposjeli komunisti/titoisti zamijeniti nekomunistima, demokratima, pa to je nemoguće, hvali se ovaj dvorski povjesničar, ali to je i te kako moguće, druže moj, samo što su naši komunisti toliko umišljeni da su si umislili da će vladati dokle god postoji ovaj svijet, ali nisu ni svjesni da će im narod jednog dana izbacivati kosti iz grobova, pa makar se dali i kremirati ali neće ni zrno pepela ostati iza njih, pa neka se oni i dalje sprdavaju s narodom, bando lopovska!

I na kraju, kad je Republiku Hrvatsku godine 1991. napala Titova JNA, kada je Jugoslavija izvršila agresiju na Hrvatsku, kada je Slobodan Milošević slao svoje četničke horde na hrvatski narod, a komunistička vrhuška svoje tenkove na Vukovar, onda je NATO bio, gdje ono kada se događala velikosrpska agresija i genocid u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini 1991./1992. nad žrtvama agresije - usred Europe?

U upečatljivom sjećanju mi je ostala izjava jednog ruskog analitičara u hvalevrijednoj emisiji Reporteri na Hrvatskoj televiziji od cijenjene novinarke Mirjane Rakić, kada je rekao da „svaka zemlja-članica Natopakta, imala na svome tlu NATO baze ili ne, automatski predstavlja u slučaju rata potencijalni cilj ruskih atomskih raketa“, a NATO će nas od toga štititi kao što nas je Zapad štitio kada je Osmansko Carstvo napalo Hrvatsku koncem 15. stoljeća, je li tako?

CBK


Post je objavljen 28.03.2009. u 12:36 sati.