Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/newjerseygirl

Marketing

...prvi dan...

Danas mi je bio prvi dan na poslu. Moram reci da mi je tih 7 sati jako brzo proslo. Sutra radim samo 5 sati pa ce mi biti jos krace. Ustvari u srijedu mi je bio prvi sluzbeni radni dan, ali kako je to bila orijentacija, onda to ni ne racunam jer sam cijelo vrijeme sjedila i gledala neke gluposti na dvd-u.

Rezultate za TOEFL cu dobiti za nekih tjedan dana putem maila, a onda za dva tjedna u posti. Ni sama ne znam sto da ocekujem. Mislim da sam dosta dobro napisala, malo me brine speaking part, ali ne zbog toga sto ja ne znam pricati vec zato sto jako puno ljudi dobije rezultat nizi nego sto je potreban za FCCPT. Njihov kriterij je da imas ukupno 89 bodova,od ukupno 120, a iz speaking moras imati najmanje 26 (od 30). Tako da ako ne dobijem najmanje 26, mogu traziti rescore i to platiti 60 dolara ili opet ici na test i platit 150. Ja se nadam da necu morati niti jedno od toga!

Sada idem uzivati u pudingu od cokolade i jagode i slusati prigovaranje sa strane zasto nisam napravila puding od vanilije i jagode (nisam ja kriva, nemam vise pudinga od vanilije, moram u nabavku).

Moram se i pohvaliti da je nekidan na jednom portalu moja slika izabrana za sliku dana. Bas sam bila sretna i ponosna na sebe, pogotovo jer ja bas i nisam bila odusevljena sa tom slikom, ali eto urednistvo portala je mislilo drugacije! sretan

Toliko za sada od mene, cujemo se uskoro!

Pozdrav svima! wave

Bye

Post je objavljen 27.03.2009. u 01:46 sati.