Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Satovi...

U zadnje vrijeme se nešto vrte po ekranu (tko je rekao opet?) neki skupi satovi.

Vrag je to da si na ruku staviš nešto tako lijepo i skupo, dobio ga kao poklon ili kupio... Što je par tisuća eura za jednu plaću gradonačelnika, pih! (ah, zaboravih da ima i onu neku suludu ratu za otplatu onog stančića od nekoliko stotina kvadrata)...

A onda te načitani novinari prokuže. Ufff. Gadno...

Da ovdje ne bi bilo samo pljuvanje po (SDP) Bandiću, i dragi nam je premijer (HDZ) imao istu podvalu prije par mjeseci. I na njegovoj ruci satova za čiju cijenu si mogao potkupiti, pardon nahraniti hordu penzića... njami

Drugo je to vani. Vani ako si političar, prije si bio neki pusti bogataš, sa svojom vlastitom tvornicom, vlastitim prihodima i vlastitim (bogatim) voznim parkom. Pa ak' ti se na ruci i nađe neki Piaget, nikog nije briga. Tko pita što na ruci nosi Todorić ili Kerum??

A sad malo ja.

Osim prekrasnog Gucci ženskog metalik satića, od pustih desetak dolara, s Bankongške pijace (još radi, još se nije boja skinula i izgleda kao pravi! smijeh) imam i nekoliko Swatch-eva.

O da. Volim ja sve svoje Swatch satove - i onog zlatnog (trenutno ga nosim sa prigodnom bižom uz nekoliko zlatnih narukvica:
cerek

I ovog:
cerek
i onog sa biserima:

cerek
I onog sa crvenim ornamentima (Olimpijada 2008):

cerek
Ovo je jedan stariji, skoro na njega zaboravila (Esprit). Štosan dugačak remen što dvaput ide oko ruke:

cerek
Najnoviji (čitaj: najdraži) mi je trenutno mali Guess sat.

cerek
Za onaj sa kamenčićima (doduše, izgledaju mi jaako vulgarno) nisam imala dosta "poklona" tj. love koju sam dobila da si sama odaberem poklon.

Doduše, jedan sa remenom - ljubičastim staklenim kockicama - Mexx-ov ne mogu naći još od prošlog ljeta. Hmmm... Sigurna sam da nije ostao na moru, znači, pojaviti će se kad ga najmanje očekujem.

A cijena?

Ako uzmemo svih skupa na kup - ne koštaju ni pišljivih nekoliko stotina eura. Ehh...

Baš sam jadna... rolleyes

Post je objavljen 25.03.2009. u 17:43 sati.