Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/grlogasci

Marketing

Održana godišnja skupština DVD-a Prosinec

U subotu 21.03.2009. godine održana je 29. Po redu izborno, izvještajna skupština DVD-a Prosinec.
Uz mnogobrojna vatrogasna društva koja su bila nazočna na skupštini su bile prisutne i ostale udruge s područja općine Dubravica s kojima DVD Prosinec surađuje, a posebno treba istaknuti da je u radu skupštine sudjelovao načelnik općine Dubravica gosp. Franjo Štos, predsjednik VZO Dragotin Štritof, zapovjednik Dragutin Vidmar, tajnik Tomislav Horvat, dozapovjednik Mario Čuk.

Iz izviješća kojeg je podnio zapovjednik društva moglo se čuti kako su radili vatrogasci Prosinca u protekloj godini, a posebno je bilo naglašen rad sa mladima, preventiva, uređenje vatrogasnog doma, a bilo je i riječi o tome kako je DVD organizirao turnir u nogometu i vatrogasno natjecanje te je sudjelovao u organizaciji turnira sela koji se organizira svake godine u Dubravici. Za ovo društvo uz pomoć VZO Dubravica je nabavljen jedan dio vatrogasne opreme naglasio je zapovjednik, a u planu je za ovu godinu rad s mladim članovima, nabava zaštitnih vatrogasnih odijela, te sudjelovanje na vatrogasnim natjecanjima kod susjednih vatrogasnih društava.

Kako je ovo bila izborna skupština za predsjednika vatrogasnog društva Prosinec je izabran Drago Prelec, zapovjednik će biti Josip Stiperski, tajnik Oliver Prosinečki, a blagajnik Franjo Prosinečki.

Ujedno su podijeljene spomenice za dugogodišnji rad u vatrogasnoj organizaciji pa je tako za deset godina uspješnog rada spomenicu dobio Marijo Ivanuš, za dvadeset godina Zvonko Gregorina, a tečaj za osposobljavanje za vatrogasca prve klase uspješno su položili Željko Prosinečki i Martin Matalin, dok su dočasnici prve klase od ove godine Franjo Prosinečki i Mladen Ivanuš.

Nakon službenog dijela skupštine domaćini su nas počastili sa dobrim jelom i pićem a do jutarnjih sati zabavljali su nas Pajdaši zagorja.


Post je objavljen 25.03.2009. u 14:32 sati.