Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

Srna komentira stanje u reprezentaciji:

'' Ozljede su sastavni dio nogometa, no mi vjerujemo u vlastite sposobnosti''
Image and video hosting by TinyPic


Kapetanov osmijeh tradicionalno je širok. Darijo Srna udara pečat sjajnom raspoloženju, zato ga svi toliko vole. Cijene pak zbog nedvojbene nogometaške klase..

Svjesni smo da su zaredale ozljede?
Ništa neobično za nogomet, rizik je neizbježan. Nije li normalno da Olića ulovi viroza, pa koliko taj čovjek pretrči... Srećom što igramo s Andorom, ne s Ukrajinom ili Engleskom. Kadar je odličan i nema govora ni o čemu, osim o tri nova boda.

Izbornik veli da se momčad teše i za derbi s Ukrajinom 6. lipnja?
- Svakako, lipanj će zaista doletjeti. I dalje smo puni vjere u vlastite sposobnosti i mogućnosti, momčad krasi snaga i kvaliteta, uvjeren sam da ćemo izboriti dodatne kvalifikacije, potom i plasman na SP 2010.

Novi momci u reprezentaciji, Gabrić, Vručina...? Izvanredni. Prihvaćamo ih kao da su s nama sezonama. Kad sam ja ono došao, prije šest i pol godina, već poslije dva dana osjećao sam se kao da sam u tom društvu oduvijek! Tako se starosjeditelji odnose prema poletarcima.

Šimunić je izostao, Srnina kapetanska zamjena je STIPE PLETIKOSA!, a što se pucanja penala tiće, to još Darijo treba riješiti s izbornikom, prenose Sportske novosti


Post je objavljen 25.03.2009. u 12:18 sati.