Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/litlle-crazy-girl

Marketing

Oprostite.. Ali kratki post

Evo me!!! Radila sam dizajn u drugom programu i mislim da će uspjeti.. Evo sad ću ga stavit. Stavila sam ga... Za početnicu je odličan. Valjda.. Ok.... Je.. Valjda.. Tako je.. Pokazala sam i prijateljici kako se radi dizajn i uspjela je (ja sam joj pokazivala a ona odabirala slike). Mozda je dizajn malo bolji od moga. OK... Malo puno bolji... Odsad ćete svaki tjedan vidjeti novi dizajn počinjevši od danas. Ovo neće bit baš dug post ali ću vam ispričat što se dogodilo 24.03. 2009. Počinjem:

Išli smo na Bačvice.. Ponijeli smo balun.. Tata je išao napunit gorivo a ja i Franko (moj brat) smo se igrali na balun u autu. Franko me je s balunom udrio u glavu i ja sam htjela njega. Ja sam svom snagom bacila balun, udrila Franka u glavu.... Počela sam se smijat.. He, he, he, he.. No, balun se odbio o njegovu glavu, pa od sic pa od volan pa opet od sic i..... Mene ponovno udrio u glavu.. Da vidite kako smo se smijali.. Smile.. H aa ha ha ah ha ha ah ahha a ha ha ha ha ha..

To je za sad to.. Možda opet zatvorim blog.. Jednostavno neznam o cemu da pisem.. Jeste posjetili blog od moje prije i mene /iako nismo ništa pisale)?? Ako želite adressu kliknite ovdje..
I to bi bilo sve za danas

Post je objavljen 24.03.2009. u 16:39 sati.